Почетна / Фудбал / Звезда

Луис Ибањез игра дерби!

Охрабрујуће вести за Црвену звезду и Луиса Ибањеза после прегледа магнетном резонанцом! Опоравак бутног мишића десне ноге Аргентинца одлично се развија, мишићно влакно је зарасло и како сада стоје ствари биће учесник 149. вечитог дербија!
ФОТО: Н. Неговановић

Ибањез ће данас кренути са саиграчима у Словенију на мини-припреме пред дерби, очекује се да се од понедељка, после лакшег ритма током викенда, у потпуности укључи у тренажни процес.

Био је Ибањез максимално дисциплинован у периоду опоравка, вежбао је под надзорима врхунских стручњака свакодневно по шест сати у две етапе. Осећа и даље бол, али је оток скоро потпуно спао, са великим оптимизмом креће пут Словеније.

Повредио се Ибањез пре двадесетак дана, у утакмици против Чукаричког коју је обележио са два гола. Прве лекарске прогнозе биле су да због руптуре мишића не може да игра утакмице шест недеља, али је испео да скрати период опоравка.

Аргентинац је познат као велики борац, има јаку жељу да осети чар играња у вечитом дербију и нема сумње да ће и уколико буде ровит захтевати да се нађе на терену. Дефинитивна одлука биће на медицинском тиму и шефу стручног штаба Миодрагу Божовићу, али су тренутно далеко веће шансе да се нађе у тиму.

Коментари54
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brandon
Ko da je bitna pobeda u derbiju,derbi ne odlucuje prvaka,,vec sve utakmice koje se igraju kuci i van kuce,,,Derbi je u Beogradu oba su kluba domacini......U derbiju se treba cuvati,,, ne pobjedjuje uvek bolji,vec srecniji i spretniji.......
Zeljko
Evo necu moci da spavam sto ovaj igra...
Zvezdas
Luco ga daje iz slobodnjaka ! Ubedljivo najbolji bek lige,covek pravi razliku na terenu.
zorba
Predosecam da ce ova Luco dati jedan autogol.
JNA ARMIJA
Momak ima odredjeni kvalitet to stoji nije Roberto Karlos , takodje nemamo ni mi Mesija ni Di Mariju.On iako bude igrao derbi a igrace mislim da ce biti rovit i da nece moci pruziti 100 odsto ali ko ce ga znati...Ibanezovo najave oruzije je sut i ubacivanje naprijed ima nesto losiju igru pozadi da ima i defanzivu igro bi za Real ali...Ako bude iso previse naprijed a icice dosta ce prostora biti za Vulicevica i naravno Andriju Zivkovica bice zanimljivi dueli po toj strani....
pera
A ko vam garantuje da će ovaj igrač igrati jel vam to Grof potvrdio. Pa gora je opcija ako Rile igra tog beka a iza njega stoji Lune. Nije Grof naivan pa da vam otvori desnu stranu napada. Mladenović je pokazao kako se klinac kao Živković vaspitava. Što se tiče Vvuličevića čovek je prosečan prvoligaški bek i ništa više. Ko koga preuveličava zaključite sami. Ovde se radi o dva tima koji u evropskim okvirima igraju na margini.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.