Почетна / Фудбал / Звезда

КОЈИ ЋЕ БРАТ БЛИЗАНАЦ СРНИЋ ИГРАТИ ЗА ЗВЕЗДУ: Гроф Славољубу тражио личну карту

Неће то да буде партија малог фудбала Дражине и Славетове екипе у Богосавцу крај Шапца, нити тренинг на Бановом брду - дошло је време да близанци Срнић први пут званично буду на супротним странама
ФОТО: В. Марковић

На првој утакмици после одласка Славољуба из Чукаричког у Црвену звезду, Драгољуб је постигао два гола за победу над Радником из Сурдулице, одмах су кренуле шале...

- Тренер Божовић ми је чак у шали тражио и личну карту да види да ли се нисмо заменили – открио је Славољуб Срнић.

Драгољуб ће дочекати пет минута старијег Славољуба, решен да кашњење на табели за лидером смањи на 15 бодова.

Судар другопласираног Чукаричког и у првенству непобедиве Црвене звезде украсиће дуел ликом и конституцијом идентичне браће, чија је фудбалска путања почела да се разликује тек у августу кад су на Маракани успели да врате крилног нападача.

Како дефанзивни везиста игра ове сезоне, неће нити чудо ако од лета поново буду у истом дресу, црвено-белом.

- Избацићемо емоције, може да се „закува“ као и на тренинзима Чукаричког кад смо углавном били на различитим странама. У селу није било логике да будемо у истом тиму, било је доброг ривалства. Сада ћемо први пут за бодове, чудно је и интересантно – најављују велику борбу у дербију кола браћа Срнић.

Славољубу се не прекида серија победа у првенству:

- Звездашка смо породица, боље је да дамо по гол и да буде 2:1 за Звезду.

Дерби увертира постајала је све врелија:

- Прича се да сам грубљи на терену, а ко има црвени картон у Супер лиги? Немој одмах да кукаш ако буде фаул – наставио је офанзиву млађи брат...

Комплетан интервју можете да прочитате у броју Спортског журнала за 5. децембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lik
I burazer da dođe u Zvezdu na zimu.
kiki
dragoljub hajdukovac veliki,obavezno odje u split na godisnji odmor.
straja
Bas me interesuje kako na OVAKO NESTO gleda vucela.Kriminak?Nepostovanje partisana?Namesteno prvenstvo?........
Rui Kosta
Verovatno ce se oglasiti,nekim svojim srceparajucim saopstenjem za javnost.
Mirko
Dragoljub je odlican zadnji vezni , uporan , brz , jak u delu , ima dobar pas i pregled igre , dobro pokrivanje prostora, - mogao bi biti znacajnan igrac u koncepciji Grofa .
in
Suva lntelegencija

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.