Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда жели Црногорца Јанковића, обештећење Грбљу препрека

- Разумљиво да ми импонује интересовање Црвене звезде, па бих волео да обучем „црвено-бели“ дрес. Надам се да ће Грбаљ и Црвена звезда наћи заједнички језик, чиме би сви имали одређени интерес - нада се Јанковић

Капитен Грбља Бранислав Јанковић (22) који је минуле сезоне предводио „триколоре“ у још једну успешну сезону ових дана је ни на небу, ни на земљи.

Наиме, иако је под уговором са Грбљем Јанковића тражи Црвена звезда, јер је играма у младој репрезентацији, а крајем маја и у А селекцији показао да је заслужио игре у јачој лиги, него што је црногорска.

Но, како Грбаљ тражи од Јанковића да продужи уговор који траје још годину дана, а овај то не жели врсни организатор игре није ни стигао до Косјерића где се „триколори“ налазе на припремама.

Јанковић вежба сам на теренима на Јазу и контактира са заинтересованим странама.

Разумљиво да ми импонује интересовање Црвене звезде, па бих волео да обучем „црвено-бели“ дрес. Надам се да ће Грбаљ и Црвена звезда наћи заједнички језик, чиме би сви имали одређени интерес. Надам се да ћу ускоро променити клуб, а и време је за то - нада се Бранислав Јанковић који је сјајним играма минулог пролећа скренуо пажњу на себе бројним менаџерима.

Још прошлог лета Јанковић је био предмет понуда менаџера који су планирали да га удоме на европском тржишту, али су последњи потези Црвене звезде најконкретнији.

Представницима Црвене звезде су по свој прилици високи наши захтеви за обештећење, па им је предложена и једна друга варијанта са евентуалним уступањем Јанковића на годину дана, па је за сада све отворено - објаснио је медијима спортски директор Грбља Драган Пићан.

У свему је, ипак, најгоре што Бранислав Јанковић није у пуном тренингу са Грбљем у Косјерићу, нити са Црвеном звездом, већ вежба сам.

Дакле, доскорашњи капитен Грбља Бранислав Јанковић у овом тренутку је ни на небу, ни на земљи. Где ће играти и чији дрес ће обући, знаће се, ускоро.

 

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gravediggaz
Zamisli trazili Zvezdi pare za igraca.
bokiUSA
Zasto se toliko forsira ovaj mali nije mi jasno. Ako vec nema para za trosenje nebi ni trebali da se zalecemo i ganjamo igraca koji samostalno trenira. Koji ce na nagovor menadzera za 3 god kada budu otvorena vrats raznim transferima otici kao i Vesovic. Naprave ime i kombinacije /znaju da je Zvezda duzna i bez para/ raskinu ugovor na stetu i plove dalje a nama ostaju tuzbe,UEFA itd itd...grobari da nam otvaraju oci..
Nostradamus
Dovodjenjem Planica i verovatno Bosancica ja sam mislio da je Zvezda zavrsila sa dovodjenjem igraca,pogotovo sad kad su joj odobrili (i to ko zna na koji nacin) da igra JSL.
Ja
Pa Zvezda bi htela i Ronalda ali obestecenje je problem.
verni delija
A jel moze dzabe - mi smo sirotinja.
mare care
nek navijači skupe pare već kada oni odlučuju ko ćed doći a ko ne verujem kada bi se rasterali lopovi iz zvezde da bi mnogi ljudi rado pomogli klubu

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.