Почетна / Фудбал / Звезда

Милијаш: Нема рата са управом

- Знамо да није реално да неко дође и донесе новац одједном, проблеми су наслеђени. Сви играчи су коректни. Видећемо шта ће бити - истакао је Ненад Милијаш.
ФОТО: ФК Црвена звезда

Турнеју у Белгији обележио је непријатан разговор искуснијих играча са вршиоцем дужности генералног секретара Звезданом Терзићем, на дневном реду су била финансијска питања.

- Није било велике тензије, само нормалан састанак. Питаш, добијеш одговор. Нисмо ратовали. Знамо да није реално да неко дође и донесе новац одједном, проблеми су наслеђени. Сви играчи су коректни. Видећемо шта ће бити – истакао је Ненад Милијаш.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zoki
A sto nema rata sa upravom? Sto jer zato sto ti imas para pa su te ucutkali a a sta oni ostali da rade dali se pitas dali nekom treba ako tebi netreba, svaka godina isto menja se uprava i dodje novi i kaze nema para, pa sto je doso kad nema para sta da preti ubedjuje laze, sram te bilo. Volite kao zvezdu volite je zbog vas jer se nadate da cete otici iz zverzde i prodati se kakva god da je nego iz nekog drugog kluba, zato je doso i Lalatovic, a ostali bas vas briga sram vas bilo. Mislim da treba da stanete na celo i da kazete dosta ako nema para stecaj, pa ispocetka pa onda ostanite i borite se zadjabr. Sta da rade radnici koji nisu primili sedam plata a de su ostale godine de su ucenjeni da moraju da se odreknu primanja, doso covic pa prosle godine ucenjuje pa ostetio ljude a pla godine doso ovaj pa ucenjuje pa dokle. Ima kraja ovom hostapleraju, ilice te da pustite ovog pod istragom da vam preti "iGRACI NA CELO SA RADNOM ZAJEDNICOM"i da se kazie vec jednom dosta.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.