Почетна / Фудбал / Звезда

Орландић: Даћу допринос за титулу

Прва нападачка опција је Уго Виеира, кад буде потребе за појачавање шпица у случају непожељног резултата кандидати за улазак на терен биће Предраг Сикимић и Петар Орландић. Црвена звезда није отварала потрагу за појачањима у најофанзивнијој линији после одласка Луке Јовића у Бенфику.
ФОТО: ФК Црвена звезда

Тешки дани су иза Орландића, због повреде је пропустио скоро комплетан јесењи део сезоне. На потрес мозга после повратка из Казахстана надовезало се јако истегнуће лигамената зглоба.

Почео сам са екипом да радим у децембру, није лако вратити се после дуге паузе. Немам сада никаквих проблема, задовољан сам и мотивисан на сваком тренингу - порука је Петра Орландића.

Пауза је била дужа него што се очекивало...

Све се одужило јер сам можда радио погрешне терапије, што би народ рекао кад је сто бабица килава су деца. Први снимак је показао да су лигаменти зглоба покидани, други да нису, на крају се испоставило да је истегнуће. Био сам изложен и медијским непровереним информацијама, писало се да сам поломио метатарзалну кост, чак и да ми је страдало колено. Невероватно.

Покушао је да се врати на терен два месеца после повреде, убрзо је поново ишао у лекарске ординације.

НИЈЕ МИ НУЂЕНА ПОЗАЈМИЦА

Да је Лука Јовић остао у Црвеној звезди, Петар Орландић би највероватније био послат на позајмицу како би дошао до неопходне минутаже. У новим околностима, остаје међу адутима Миодрага Божовића.

– Није се говорило ове зиме о позајмици, нико ми то није понудио – рекао је Орландић који има уговор са Црвеном звездом до 2018. године.

Требало је да тренирам одвојено од екипе, али сам кренуо срчано и са великом жељом. Понела ме је лопта, обновио сам повреду. Сада је све у реду. Емотивац сам, радим поштено, верујем у себе и бога.

Свестан је млади Црногорац да ће Виеира на пролеће имати убедљиво највећу минутажу, као и да је Сикимић због јесени имао ове зиме бољу стартну позицију.

Тренирамо и чекамо шансу, на тренеру је да одлучи. Уго је један од најбољих играча у лиги, Сикимић има искуство из иностранства и све најбоље мислим о њима. Надам се да ћу искористити прилику кад будем на терену и дати одређени допринос на путу ка титули.

На припремним утакмицама у Словенији, Орландић није успео да постигне гол. Мотивисан дочекује сутрашњу проверу са Кубањом.

Значио би ми гол, иако пријатељске утакмице нису као званичне. Улазио сам у шансе у Словенији, што је важно за центарфора. Поправићу реализацију, није лако после дуге паузе – закључио је Орландић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

igor d
Najveci doprinos ce biti ako uopste ne budes ulazio u igru...Spali smo na Vieiru koji se stvarno pokazao u ovom nasem prvenstvu i na vas dva bukvalno blizanca sa istim karakteristikama Sikimic i ti..Otkako pratim fudbal a to je 30 godina,nikad nismo imali na mestu spica tako lose alternative.I sad se vidi umece aboliranog Terzica...svi smo znali da Jovic ide jos pre dva meseca,jer da je ostao ponovio bi se isti slucaj Zivkovic i kod nas,mislim na placanje penala na kraju sezone..Pored toga sto se to znalo,nas Terzic u decembru pusta igraca Despotovica da ode bez obestecenja u krajnje sumnjivim okolnostima(verovatno u pitanju je neki dil,pritom igrac ima jos dve ipo godine ugovora)..a najcrnje od svega sto je u oktobru odusevljen njegovim igrama na pozajmici govorio da ako se ovaj ne bude vracao u zvezdu,da ce klub profitirati i do milion evra..i takvog igraca pustaju ranije ne cekajuci januar i ponudu makar od 100 hiljada evra.A Despotovic je za ovu dvojicu Ibrahimovic licno.
sale
Drvo bio drvo ostao.doveden si na Rajinu i Terzinu kombinaciju iako si u prednosti nad nasim igracima zato sto si crnogorac ipak nisi igrac za Zvezdu da se ne lazemo.
rajo bozovic
moj pulen je ko ibrahumovic
Mile
Tvoj najveći doprinos bi bio da odeš,bez povratka i oslobodiš mesto nekom talentu ili kvalitetnom igraču,da ulazi i kali se!
ccc
Premijer je dao doprinos naredjenjem jos pre pocetka sezone.Uzalud se folirate da znate nesto .
grobari licemeri
Kako vas je premijer razbio u derbiju I dao tri komada,hahahahaha!!!E moji grobari,tužni ste i jadni,vaš najbolji igrač proteklih godina i najveća legenda je tole karadžić,a nama su titule donosili mitić,seki,pizon,dule savić,dzaja,dejo,piksi,vidić,stanković,ninković,milijas,sada vijera,katai,grujić i pre svega najbolji trener na ovim prostorima božović....e to je razlika medju nama!!!
mirko marjanović
Nismo isti grobari mali!Na terenu se osvajaju titule,a vi to ne znate!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.