Почетна / Фудбал / Звезда

ШТОПЕР ПУТУЈЕ У САНКТ ПЕТЕРБУРГ: Јовановићу 2,8 милиона за 4,5 године!

Зенит је понудио примамљиве финансијске услове Вукашину Јовановићу, на адресу Црвене звезде стигао је документ са гаранцијом да ће млади штопер за четвороипогодишњи уговор зарадити најмање 2,8 милиона евра - без обзира на статус у екипи. У случају одигравања више од 50 одсто утакмица у сезони, зарада би се драстично повећала.
ФОТО: В. Марковић

Нове околности довеле су до помака, па ће Јовановић данас отпутовати у Санкт Петербург на завршне преговоре. Очекује се да све буде завршено потписом уговора до лета 2020. године. 

Црвена звезда је пристала да прода Јовановића руском клубу за обештећење од два милиона евра, уз очекиване бонусе од 500.000. Зенит ће, у случају пристанка играча да се пресели у Русију, половину новца уплатити одмах по реализацији посла, а други део на лето.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

realno
za ovoga i 200 000 je mnogo
crni beli železnik
U Zenit su dolazili i veci talenti pa ništa nisu napravili. Napravili su mnogo stetniji ugovor nego da je sklopljen sa francuzima. Francuzi su nudili oko 2.5 miliona evra i 20% od buduce prodaje a od rusa samo 2 m.evra ,taj bonus o 500 hiljada ako bude igrao nikad nece dobiti (možda ga uzme onaj ko ga je savetovao d aprihvati štetnu ponudu po Zvezdu)!!??? Prosto neko je ćapio pola miliona evra i 205 od buduće prodaje u Kazahstan za godinu dana!?
Zvezda Sampion
Srecno Vule.Odlican prelazni rok smo odradili,zaradili desetak miliona evra samo od transfera,dug smanjen i ekipa je ojacana sa tri dobra igraca
Knego
Promašaj Zenita...
dzonidelija
ovih milion odmah dati za dugove i ostale stvari a ovih milion ipo za desnog beka jos jednog mladog brzog stopera i zamenu za vijeru.mislim da nama treba na poziciji napadaca igrac kao sto je goua iz kairata onaj sto nam je dao prvi gol na marakni

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.