Почетна / Фудбал / Звезда

Оњило пакује кофере, Крунић ближи Звезди од Регана

Има Ненад Лалатовић на тренинзима у Словенији више од 20 играча, на многе од њих неће рачунати у шампионској трци. Двојне регистрације и позајмице биће актуелизоване по повратку у Београд
ФОТО: ФК Црвена звезда

Већ је извесно да Ифеани Оњило, доведен из Јавора по високој цени прошлог лета, није успео ни на овим припремама да се наметне.

Крунић пре Регана

Црвена звезда није ставила тачку на појачавање везног реда, ангажовањем Милоша Босанчића и Даниела Аврамовског.

Тренер Ненад Лалатовић се нада Радету Крунићу, управа је предузимала конкретне кораке претходних дана. Договор са Доњим Сремом још није постигнут.

Обенг Реган је даље Црвеној звезди од Крунића.

Напредак тражи високо обештећење, али постоји простор да се тврдокоран став промени до краја прелазног рока.

Нигеријац пакује кофере, само је дилема да ли ће раскинути уговор или бити позајмљен.

Не знам да ли остајем у Црвеној звезди, видећу у Београду – било је једино што је на тему статуса у клубу хтео да каже Оњило.

Очекује се да руководство спроведе разговор са центарфором у смеру раскида уговора, само је питање хоће ли пристати да се одрекне уговора.

Раднички из Ниша чека расплет ситуације, не крију на Чаиру да би радо видели Оњила у екипи за наредну сезону.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Inspektor Draguljce
Krunić je brz, a solidan, a mlad igrač sa prostorom za napredak, koji je uvalio dva komada partizanu. i zato ga ovi prizivaju sebi ali decko tamo nece, a boje ga se da im ne nastavi uvaljivati i iz Zvezde. Po meni mnogo bolji fudbalski "materijal" od Regana...
Prevara je vase zanimanje
Stace vama opet EVROPA na rep, jer ovaj FSS je nemocan protiv tajkuna, prevaranata, drzave, aboliranih, americkih studenata...
Jahač
A KOMPLEKS je tvoje drugo ime
Prevara je vase zanimanje
Stace vama opet EVROPA na rep, jer ovaj FSS je nemocan protiv tajkuna, prevaranata, drzave, aboliranih, americkih studenata...
miško men
Odreći će se on ugovora milom ili će mu neko objasniti da je to bolje za njeg
jovan
Ovog "rasnog golgetera" je Dzaja "doveo",kako se tada govorilo za 400.000 EUR!!!!!Odigrao zaZvezdu jedva 2 poluvremena za godinu dana...To je skoro neverovatna cifra ali ako je tacna,bas je Dzajka"pogodio"....Na svakoj livadi ko da Zvezdi 2 komada eto ga na Mari...tom politikom se Zvezda vajno vodila prethodnih 7-8 godina ,i pre Dzajicevog povratka...zato su dugovi vise desetina miliona,zato Piksi optuzuje Dzaju/verovatno ima materjala/,pa ga ovaj uzvrata radi,sada tuzi parnicno...a Zvezda realno finansijski unistena....Samo je pitanje ko ce i kada odista da polozi racune i odgovara za ucinjenu stetu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.