Почетна / Фудбал / Звезда

Саиграчи желе да Нинковић остане, нови позив Катаију

На Звездиним тренинзима је поново Нејц Печник, ускоро ће и Милош Нинковић. Још раније је везиста најавио да ће питати Лалатовића да ради са екипом до проналажења новог клуба
ФОТО: М. Рашић

Најискуснији фубалери Црвене звезде већ врше притисак на Нинковића да до зиме игра на Маакани, међутим, мале су шансе да се предомисли.

Нови позив Катаију

Највећа жеља Ненада Лалатовића је Александар Катаи. Руководство Црвене звезде је претходних дана ступило у контакт са крилним нападачем, али ће за евентуалну озбиљнију причи морати да сачека повратак Олимпијакоса са америчке турнеје.

Ако тренер грчког шампиона одлучи да му није потребан, а управа буде расположена да га пошаље на још једну позајмицу у Србију, Катаи би могао да заигра на Маракани.

Звездин проблем је што има грчких клубова који би да откупе од Олимпијакоса уговор Србина.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Emcha
Ja sam veliki zvezdas ali mislim da i ako jako dobar Babic nije potreban zvezdi pored strasnog Vukasina Jovanovica momka koji ce da se proda extra bas kao i Luka Jovic...tu ce zvezda biti u konacnom dobitku,a Lazovic je koliko sam cuo prodat Benfici...sve u svemu dolazkom Kataija zvezda ce imati strasan mlad tim sposoban za trofeje
Istina
Rajković-Petković-Savo-Planić-Džoni-Tenk-Milijaš-Laza-Boske-Gavrić-Rakić Izmene Kahriman,Đorđević,Lazić,Stojanović,Đorđević,Avramovski,Jokić,Pečnik,Savićević,Ristić,Jović SVI OSTALI BI TREBALI BITI U19 IGRAČI NIKO VIŠE !!!
Legionar
Pa gde ce svi ovi da igraju imaju 55 igraca a igraju samo jsl :D !?!?!?
sl
Ja izbrojao 15 u veznom redu
Nikola
Gde si ti izbrojao55 igraca nesreco?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.