Почетна / Фудбал / Звезда

Терзић: Навијачи не могу да воде клуб; да су били децидирано против, не бих био за долазак Босанчића

"Они су огромна снага Црвене звезде и требају нам. Не треба неким одлукама да их окренемо против актуелног руководства, то би био аутогол с обзиром на много проблема које клуб има"
ФОТО: ФК Црвена звезда

Генерални секретар Црвене звезде Звездан Терзић рекао је да су према ранијим најавама плате играчима препловљене и да ће највећа плата бити 10.000 евра.

Нови играчи Милош Босанчић зарађиваће 7.000 евра, Даниел Аврамовски 5.000, а по 4.000 Богдан Планић и Ненад Гаврић.

Звезда је током прелазног рока у клуб довела некадашњег играча Партизана Милоша Босанчића, који је потписао уговор на две године.

Терзић је рекао да навијачи не могу да воде клуб, али да управа не жели да доноси одлуке које су у супротности са ставовима и принципима навијача.

Они су огромна снага Црвене звезде и требају нам. Не треба неким одлукама да их окренемо против актуелног руководства, то би био аутогол с обзиром на много проблема које клуб има. Нисмо хтели да доведемо Босанчића док не постигнемо какав такав договор с навијачима. Они су рекли да нису ни „за“ ни „против“ његовог доласка и да ће бити неутрални ако је то интерес клуба – рекао је он.

Да су били децидирано против, ја не бих био за долазак Босанчића. Али, драго ми је што је направљен компромис. Он је квалитетан играч који је потребан Звезди, а дошао је без пара јер жели да игра ту. Он у Партизану није оставио велики траг, велики је навијач Црвене звезде – додао је Терзић.

 

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Igrajbrefudbal
Manje baljezgarija, a više ovakvih sjajnih igraca, Terza...
PENZIONER
na terziceve NEBULOZE , stroga kontrola komentara ... gospodo vi ga od gluposti i lupetanja ... njegovih , od narodnih masa i ...nikako spasiti neceta . sto NE objavljujete komentare kojima narod pokazuje da zna sa kim ima posla ... i ko je on ...
bokiUSA
Bosancic 7000? Na ime cega? Iz Juzne Koreje za te pare.... Stvarno cemo brzo propasti. Ni jedan igrac CZ nebi trebalo da predje 5000 i to naj bolji. A nagraditi ih sa vecim premijama za osvojene trofeje. Provereno svi igraci u JSL koji dolaze u CZ nemaju vece plate od 500 do 1000 i onda potpisu za nas i odmah plata 5 ili 10000 stvarno kriminal.
Ja
Bice lepo ako Terzic dokrajci Zvezdu.
srek
Alo Terzic ide na to da unisti zvezdu, da ode u -100 miliona pa da je proda nekim seicima i uzme pare!
Ja
Kako smara ovaj Terzic od kad je dosao u Zvezdu,na svaka 2-3 dana daje po koju izjavu.Neverovatan lik.
a ti mozes?
sramota je za drzavu,za klub, za navijace...da ovakav kriminalac vodi jednu instituciju

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.