Почетна / Фудбал / Звезда

Андрија Калуђеровић: Тун је био конкретнији од Звезде

После Кине, Шпаније и Кипра Андрија Калуђеровић је срећу пронашао у Швајцарској. Некадашњи нападач Црвене звезде и Рада је већ на старту показао да челници Туна нису погрешили када су га ангажовали пре две недеље

Већ на првом мечу добио је прилику и постигао гол и тако наставио с праксом да у сваком клубу већ на дебију постигне гол. Било је приче око повратка у Црвену звезду, али сте ипак изабрали Тун?

Били су конкрентинији и због тога сам одлучио да прихватим њихов позив. Договор смо постигли после само сат времена и морам признати да сам дошао у клуб који је одлично организован и који испред себе има циљ, а то је да се ове године умешамо у борбу за место које води у неко од европских такмичења – рекао је у телефонском разговору за zurnal.rs Андрија Калуђеровић.

Већ на првом мечу сте постигли гол и постали љубимац навијача?

Наставио сам са старом праксом, тако је било и када сам дебитовао и за Сантандер и АЕЛ, али после тога сам имао голгетерску паузу. Само се надам да се то неће поновити и овде. Најважније за мене је да тренер верује у мене јер ми је после недељу дана проведених у клубу дао шансу од првог минута. Криво ми је што смо изгубили меч.

Андрија Калуђеровић је у Црвеој звезди пружао одличне партије и стекао афирмацију, али од његовог повратка у најтрофејнији српски клуб није дошло.

Имао сам прилике да погледам мечеве Црвене звезде у припремном периоу и могу рећи да имају одличан тим, али и младог тренера који има квалитет. Надам се и желим да Црвена звезда одбрани титулу ове године – рекао је Калуђеровић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

KLaluđeroviću, igraj gde god hoćeš ali za CZ jednostavno nisi.
Branislav
I kada je igrao u Zvezdi jedva sam čekao da ode. Sreća pa nas je zaobišao ;)
Aca
U Vosi igrao veoma lose .. cudim se da je sada proigrao u Tunu. Imajuci u obzir kako je Tun rasturio Partizan, pa za njega tamo nema mesta.
Bosanac
Nezelim mu nista lose,dobar je momak,trkac za novcem. Nije znao da stvori karijeru koja bi opravdala talenat. A gol na premijeri ne nagovestava bericetnu sezonu
zvrk
Na srecu svih nas crveno belih

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.