Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда тражи шпица у иностранству, Катаи још вага

Не планирају у Црвеној звезди да се у јесење окршаје упусте са актуелним нападачким потенцијалом, отворена је потрага за центарфором.

Ракић, Деспотовић и Јовић ће добити конкуренцију. И то из иностранства.

Пешић (Јагодина) и Тијаго (Слобода) били су Лалатовићеве жеље, али су брзо пронашли клубове.

Тренер Црвене звезде не види у овом тренутку ко би из Супер лиге Србије могао да му донесе у нападу нешто више од трилинга којим има на располагању.

Катаи још вага

Александар Катаи и даље вага да ли да настави каријеру у Црвеној звезди. Крилни нападач Олимпијакоса размишља и о другим варијантама, тренутно му је у првом плану да остане у иностранству.

Руководство Црвене звезде договорило је са Олимпијакосом једногодишњу позајмицу, уз могућност откупа до 15. маја. Грчки шампион не рачуна на Катаија, међутим, не може без његове сагласности да одлучи где ће да га проследи.

Катаи тренира у Атини са резервним тимом Олимпијакоса, ишчекујући да се првотимци врате са америчке турнеје. Тада би требало да дефинише услове растанка и одлучи где ће играти у такмичарској 2014/2015.

Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nole
Grobari ajd ne lozite se licencirani bit ce svi do jednog plus mali Srdjan Babic iz Vojvodine koji potpisuje u toku dana..
balja
Prošlu sezonu je obeležio Mrdja a ovu će obeležiti Abu koji dolazi za neki dan. Djura frizura nije uspeo da ga nagovori da igra za pare čovek kaže voli Zvezdu. Čudno to kako ljudi vole Zvezdu a ovima je Tole preko dila sa Platinijem napravio prolaz u kvalifikacije sklonivši Zvezdu ove sezone.
Insajder
Odbio nas Katai! Stize na pregovore El Hadzi Djuf!!
:pDelija
Nema nista od Kataija,ali zato dolaze Toto Tamuz,Nicolas Millan (u slucaju da ode Rakic dolazi Millan),a pominje se i Stefan Babovic.Mada kako cujem zainteresovani smo i za Lamina Dijaru.
he,he
Malo je dosadno,partizan nedovodi nista,a igra kao baba,nerazumem djuru...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.