Почетна / Фудбал / Звезда

Миливојевић: Једва чекам да поново заиграм на Маракани

Фудбалер Олимпијакоса Лука Миливојевић рекао је да се радује пријатељском мечу са Црвеном звездом, који ће два клуба одиграти 10. маја у Београду.
ФОТО: crvenazvezdafk.com

- Са велики нестрпљењем очекујем дуел два братска клуба и наравно да поново у црвено-белом дресу заиграм на Маракани. Веома ми је драго што је овај меч организован и верујем да ће Звездина, а и целокупна српска  фудбалска публика имати прилику да ужива у квалитетном мечу. Према информацијама које имам, а оне су још незваничне, Олимпијакос ће доћи у врло јаком саставу и због тога оцекујем да ће утакмица бити за уживање - рекао је Миливојевић за сајт Црвене звезде и додао:

- Надам се да ће и стадион бити пун, да ће публика доћи да поздрави, како нове шампионе Србије тако и Олимпијакос који сигурно ужива велике сипматије Звездиних навијача.

Некадашњи фудбалер Црвене звезде истакао је да га саиграчи из клуба често питају за атмосферу на утакмицама београдског клуба.

- Саиграчи ме често питају како ће бити у Београду. Рекао сам им да их очекује спектакл. И сами знају колико је пута и на нашим трибинама било кореографија везаних за Црвену звезду, тако да ће и овога пута бити нешто непоновљиво. Рекао сам им и да их очекује топла добродошлица и да ће имати прилике да виде како је то кад игра Звезда.

Репрезентативац Србије истакао је да је Црвена звезда потпуно заслужено освојила титулу првака Србије.

- Ово је потпуно заслужена титула Црвене звезде, након свега виђеног ове сезоне. Желим им много успеха наредног лета, а следеће недеље, желим да сви заједно уживамо и пружимо добру и квалитетну фудбалску представу - закључио је Миливојевић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.