Почетна / Фудбал / Звезда

Огњен Ожеговић понуђен Звезди!

Огњен Ожеговић је недавно стигао у Кину, али би могао већ да напусти Азију и – врати се у Црвену звезду! Млади репрезентативац Србије је преко појединих људи понуђен српском шампиону као појачање за европске квалификације и одбрану титуле.

Ожеговић је у Чангчун стигао по жељи Славише Стојановића, али од пре двадесетак дана стручњак који је довео Црвену звезду у сезони 2013/14. није на клупи кинеског суперлигаша. Зато је и логично да би доскорашњи шпиц Војводине могао да добије слободу за одлазак.

Одиграо је до сада осам утакмица за Чангчун, на половини је био стартер. Од 29. априла се није налазио у првих 11, у претходном колу је добио шансу у последњих пола сата. Још чека на првенац на кинеским теренима.

Огњена су у Кину продале сјајне игре за Војводину у првом делу претходног шампионата, на 18 мечева постигао је седам голова у Супер лиги. Пажњу је скренуо кад је мајсторијама срушио Сампдорију у Италији, у квалификацијама за Лигу Европе.

Ожеговић је био ђак и првотимац Црвене звезде, у сезони 2012/2013. одиграо је четири утакмице. Затим је преко Вождовца, Рада, Јагодине и чачанског Борца дошао до дреса Војводине.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Msm....
Ozegovica su "pojedini ljudi" ponudili zvezdi....??????
Meneksen
Zalosno je videti gde idu igraci iz ove nase smehotresne lige, ej on je otisao u ekipu koja je poslednja u Kini na preporuku Stojanovica, pre par godina Popaj Stojanovic bio najbolji strelac lige i na preporuku Tumbakovica otisao u Kinu u ekipu koja je ispala iz lige al, Oumaru kao i Ozegovic odigra nekoliko dobrih utakmica u Evropi i ode u drugu kinesku ligu mada mu ne ide lose tamo al jednostavno ovde vise od pola lige jedva opstaje, liga nema sponzora, prenosi si je tv koju nema veliki procenat ljudi,ovi ne mogu da izaberu predsednika u 21. veku a birace ga kad ekipa treba da krene sa evropom, da li ce u ovom nasem fudbalu prestati da se cine kompromisi? Pa svakako normalan vidi da ova liga treba da ima 10 klubova u vrh glave i da treba ispuniti kriterijume koji se svake godine prolongiraju,al kad vidite da ni stadioni vecitih ne ispunjavaju kriterijume za Evropu,onda sta reci za ostale. Sad se slave titule i onda kad dodje leto pljuvace se svi redom a daj boze da ne bude tako.
BosanaC
Za nase uslove odlican igrac,a ako nije skup jos bolje. Decko zna fudbala,ima slifa,a i mlad je,treba mu dati sansu.
cane
Decko, ako se ti budes pitao onda trazi da se vrnes nazad u Vosu, da ponovo cepas mreze u kvalifikacijama za Evropu, mani se ovog tzv velikog kluba ili se vec spremi da im grejes klupu i posle "velikodusno oprostis"sve plate koje za to vreme neces dobijati.
Bato
U pravu si kupuje se dolarima ili evrima svejedno je u vasem slucaju $$$ Partizane plati me da navijam za tebe $$$ a i na skupstini se kupuju glasovi kao na pijaci to je ta ljubav ha,ha,ha...
Lord Ajvar
Ljubav se ne kupuje titulama...
Прикажи још одговора
Milan
Nema on kvalitet za nas prvi tim!
Lone Wolf
Ne, nego je vaš tim jak, al za opštinsku ligu! -32, ej ?!?
Komedija od malog kluba
Ma jak vam prvi tim, nema sta. Hahhahahaha

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.