Почетна / Фудбал / Звезда

Мичел потписао за Звезду, дошао без обештећења, ускоро добија хрватски пасош

Адам Мичел је нови фудбалер Црвене звезде! Млади репрезентативац Новог Зеланда боравио је у службеним просторијама клуба и потписао папире, уговор ће ступити на снагу првог дана прелазног рока
ФОТО: stuff.co.nz

Стигао је око поднева Адам Мичел у друштву менаџера Миодрага Циге Ракчевића и Милана Дргељевића, све је брзо завршено јер је претходно тренер Миодраг Божовић дао зелено светло и види у њему перспективу.

Уговор је потписан на годину, плус две уколико Црвена звезда буде желела да га задржи. Мичел стиже у Црвену звезду без обештећења, ускоро би требало да добије хрватско држављанство.

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

INSAJDER
Dmitar Berbatov pregovara sa terzicem, jos je samo problem plata terzic nudi 500 000 menadzer trazi godisnju platu 750 000, u petak potpisuje, (izvor iz kluba)
Delija
Odličan potez uprave.Mičel ima veliki potencijal i za kratko vreme provedeno na meču protiv Olympiakosa pokazao je koliko vredi i da ima talenat.Još je mlad ne treba ga forsirati previše u Evropi,ali bi u Super ligi,ako se dokaže,trebao dobijati šansu.
Đole
Dr Sokrates ako nisi znao i u hrvatskoj je bilo i jos ima Srba ija sam Srbin pa imam hr. papire,tako nemoj da lupetaš
Zoran Mikovic
Adam puni 20 godina 01.06. Bio je kapiten svih selekcija u13, u15, u17, u20 svoje zemlje, Baba mu je Srpkinja I preziva se Mihajlovic. Na njemu ce Zvezda uzeti bar 2 miliona za maksimum dve godine a dobila ga za dzabe. Jos uvek verujete da je los posao??? Javite mi se u Januaru 2018. Pozdrav svima I cestitke menadzerima Rakcevicu I Drageljevicu na odlicno obavljenom poslu. Zoran Mikovic, Johannesburg.
зоки
Ја сам такође Звонимир Васковић. Родом сам из Ћуприје, живим у Нишу. Поздрав.
Zvonimir Vaskovic
Micel je dobar igrac ali nije potencijal za nasu zvezdu. Unapred hvala na prostoru. Zvonimir Vaskovic,Melburn. Baba mi je iz okoline Paracina.
Прикажи још одговора
Idea
Napred Zvezda napred Kroacija
Franja voli partizana
Rece jsd navijac ha.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.