Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда исплатила премије, ускоро стижу и плате

Управа Црвене звезде направила је први корак ка брисању дугова према актуелним првотимцима
ФОТО: В. Марковић

Измирене су обавезе на основу премија за победе у пролећном делу шампионата, план је да се до 10. јуна регулише и већи део на основу зарада прописаних уговором.

Првобитни рок је пробијен, али постоји разумевање код фудбалера за тешку финансијску ситуацију. Наплата рате за трансфер Предрага Рајковића требало би руководству да помогне у циљу брисања дугова.

Чишћење рачуна важно је уочи старта припрема за евро квалификације, како играчи не би имали разлог за нерасположење и пришли максимално професионално обавезама.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miško taksista
A mei niste ni dinara isplatili.
igor d
Samo se potrudite da i ovaj prelazni rok ubodete par Edsona(posto vidim da su stranci prioritet narocito oni od preko 30 banki kao i nasi penzioneri)sa jos vecim primanjima, pa necete imati ni za dzeparac da date a o platama i premijama ce brzo prestati da razmisljate...a jos ako nedaj boze nista ne uradimo u evropi,brzo cemo se vratiti u jos goru situaciji nego pre prodaje Grujica i Jovanovica.Ponavljam stranac da ali mi vec imamo dobre i ne treba nagomilavati...treba oformiti perspektivnu grupu igraca a stranac dolazi kao slag na torti da to sve ukrasi i normalno jos digne nivo ekipe ali mora,pazljivi i ispravno biti odabran.Za sad resenja treba traziti u igracima: na stoperu u vidu Marasa,Kacara..bekovi levi i desni Milosevic,Stojkovic,vezni Causic,Lukovic..krila taj kostarikanac Ruiz,napadaci neko ko je dostupniji od njih Ozegovic,Djurdjevic ili taj Pavlovic..
!!!
Napred I srecno zvezdo!
...
Uaa Zvezdo!Katanac!!
IVANELO
Od kojih para bando crvena?30igraca imate na platnom spisku, samo onu ragu od Parkera placate preko 150hiljada godisnje,pa levog beka Ibanjeza i jos 6,7igraca placate preko 250hiljada. A pare od Gasproma ste potrosili jos jesenas.
Lone Wolf
Od navijača, znaš to smo mi koji dolazimo na stadione! Ops, ne, ne znaš, vi to nemate!
Labud
Partizan je drzavni klub i finansira se od strane drzave u skladu sa zakonom koji vazi od 1968. godine. Medjutim, KKCZT nije drzavni klub, a finansira se od strane drzave, sto nije bas po zakonu.
Прикажи још одговора
Nadimak
Koliko puta ce Rajkovic biti placen!? Prvo 3M evra odjednom, a onda jos 33 svakog prelaznog roka kako bi Zvezda platila tekuce obaveze i vracala dugove. Bas me zanima sta kazu Izraelci na to, koliko su para dali za golmana!?
Lone Wolf
Poniženje su oni tvoji koji se hvataju za guše na Skupštini kluba!
Labud
Da Banatu Partizan legalno duguje pare, UEFA bi blokirala i izbacila Partizan kao Zvezdu pre dve godine. Ne, brale, tu je u pitanju teska menadzerska muljaza.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.