Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда представила Полетановића: Ово није корак назад, Звезда је већа од свих клубова у Белгији!

На Маракани је и данас било долазака. У Медија центру представљен је нови везиста Марко Полетановић.
ФОТО: crvenazvezdafk.com

- Марко Полетановић рођен је 20. јула 1993. године. Играо је за Војводину, потом је отишао у белгијског шампиона Гент. Одатле је позајмљен Варегену са којим је ушао у плеј-оф. Прошао је све млађе селекције репрезентације Србије. Игра у везном реду. Дошао је у Звезду на једногодишњу позајмицу - рекао је спортски директор Блажа Раосављевић.

Долазак у Звезду Марко види као шансу да покаже свој квалитет.

- Многи су ме питали да ли је ово корак назад у мојој кареијери. О томе нема говора јер је Звезда већи и познатији клуб од свих белгијских. У иностранству се нисам много наиграо. После најбоље утакмице коју сам одиграо у Генту тренер ми је рекао да ћу наредну морати да одморим и никада ме није вратио у тим. Зато сам и отишао на позајмицу у Вареген где сам одиграо десетак добрих утакмица, али то није било довољно. Ипак, годину и по дана сам одлично тренирао и много сам напредовао - рекао је Марко Полетановић.

Звездино појачање зна колико је конкуренција у тиму јака.

- Највише волим да играм дефанзивног везног и могу често да се придодам у завршетку акције. Сигурно ће ми Доналд и Ле Талек бити највећа конкуренција у тиму, али даћу све од себе, као што сам и до сад увек радио, да се наметнем тренеру за стартну поставу. Гент је играо у Лиги шампиона, исте амбиције имам и са Звездом. Треба ићи корак по корак, али не сумњам у успех ове екипе. И Лига Европе ће бити право уживање за навијаче - рекао је млади везиста.

Марко добро познаје своје нове саиграче.

- Са Катаијем и Супићем сам играо у Војводини, Петковића и Срнића знам из младе репрезентације и то ми је велика помоћ. И остали су ме прихватили одлично и није било никаквих проблема - поручио је Полетановић.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

novosadista
Mare(znam da čitaš), kad nestane kafe i sapuna kod Kuma Terze, slobodno navrati u NS na kaficu i usput da opereš obraze... Slaninari ti žele mnogo sreće u "čergi". Baš zaslužujete jedno drugo, znaš i sam, kao i mi! Ima da cveta biznis na BG splavovima, stig'o je novi konzment i ljubitelj istih. ps... od svih onih šlosera i balvana što pomenuste, ni jedan nije bio Vošino dete, za razliku od ovog poslednjepomenutog - nemoralnog (bivšeg)kapitena. Jedan je Mirko Ivanić, KAPITEN! :)
tito
eno sine, tu pricu ti ostavi klincima ispred zgrade. Ti si dosao, jer tamo nijesi mogao da zabodes....ti i slicni tebi, koji god se vrate.!!
KOS
Bojane, vidi se da ne znas puno i ne pratis fudbal, prvo vec od par godina unazad igraci vojvodine pojacavaju partizan, od trajkovica, vulicevica... drugo, ovaj nije dosao iz vojvodine nego iz genta
Dejo
Svakog fudbalera po deset dana predstavljaju !
daiwa
Dobro došao... Mislim da je egal po kvalitetu sa pomenutom dvojicom. Pozrtvovan,vredan,odgovoran i mislim da je takav veliko pojačanje za zvezdu... Ako dodje u fazu da se po isteku pozajmice otkupi,zna li se iznos,ili o tome kada dodje vreme....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.