Почетна / Фудбал / Звезда

Не путују на припреме: Прецртани Едсон, Матос, Аврамовски…

Српски првак у понедељак започиње завршну фазу припрема за старт у Лиги шампиона
ФОТО: Н. Неговановић

После уводног рада у Београду шеф стручног штаба Миодраг Божовић скратио је круг кандидата за тим и на списку путника за Терме Чатеж нема тројице странаца: Едсона Силве, Бруна Матоса и Даниела Аврамовског!

Бразилцима је још на крају претходне сезоне речено да потраже другу средину, а после овог потеза тренера још им је јасније да се на њих не рачуна. Стигли су на прозивку, надали се да би могли да промене статус, али од тога нема ништа.

Тренутно нема изгледних комбинација за промену средине, па ће Матос и Едсон наставити да тренирају у Београду.

Сигурно неће отићи док не пронађу клубове у којим ће имати барем приближну зараду. То је у случају штопера тешко, јер је учинком у пролећном делу отерао каријеру на низбрдицу.

Едсонова плата (240.000 евра по сезони) велики је терет за Црвену звезду, добио је такав уговор јер се зимус веровало да је дугорочно решење за штоперску позицију и адут са којим се може у Лигу шампиона.

Бразилац је ређао грешке и деловао незаинтересовано на терену, колико Божовић није имао поверења у њега говори да му није указао шансу ни у једном од два пролећна дербија.

Матос није прошао филтер ни зимус, и поред најаве асистенцијама у финишу јесењег дела првенства да на њега може озбиљно да се рачуна.

Ни за Ненада Гаврића неће бити места у бусу за Чатеж

Ненад Гаврић се такође неће наћи на списку путника за Терме Чатеж.

После мини паузе због повреде, могућности иностраног ангажмана и најаве да ће ускоро бити новајлија у офанзивном делу везног реда, одлука тренера Миодрага Божовића је да га не поведе на припреме у Словенију.

Гаврић је члан Црвене звезде две године, више утакмица одиграо је у првој сезони од доласка из Напретка.

Вратио се на позајмицу у Нови Пазар, међутим, није био ни сенка из дана кад је играма крај Јошанице дошао у Звездин фокус. Сада се тражи модел за растанак.

Аврамовски се касније прикључио припремама због репрезентативних обавеза, док је одмарао пажњу медија привукла је информација да је жеља загребачког Динама.

Стигао је 20. јуна са жељом да се наметне, али га чека одлазак из Звезде или нова позајмица. Претходни шампионат Србије провео је у дресу ОФК Београда.

Аврамовски је у Црвену звезду стигао као једна од најталентованијих играча са Балкана, имао је добар почетак, али и малер да се у дебитантској сезони мучи са повредама.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

hahaha
Hoce opet naci nekog sparing partnera jacine mesne zajednice kako bi pisali kako su nekom dali 10 komada :D
sk
Avramovski igracina
PENZIONER
lako je precrtavanje ( ovo je samo deo precrtanih ... prave se brojke kriju ... ostali ce na sud ... ILI ...) u drzavnom projektu-zvezdi ... KAD TO PRECRTAVANJE NAROD PLAVA ... seca li se neko ... kad su dolazili kako su se ponasali i koliki su im ugovori ... DUGOVE STARE - NOVE NIKO VISE NE SPOMINJE ... dovode skupe strance a novu finansijsku pomoc od drzave Srbije traze i pored urednog rada BANKOMATA ... dobro, to je delo ... legendarnog ABOLIRANOG-POMILOVANOG dzajica, kako nam ON objasni da sport i politika idu zajedno ... a ON kako mediji kazu zauzima visoko mesto u SNS stranci ... nema sta Srbija je na pravom putu sportskog oporavka.
Svrca
Ooooo, ta ko nam se to pojavio?
Sokobanjac
Gluplji komentar nisam pročitao, skoro!!!!
Прикажи још одговора
Ali ok
I dalje mislim da je Matos ok igrac...
Marko
Trojica Terzicevih igraca.Za sve placeno obestecenje,a svi idu kao slobodni.Plate im idu dok traje ugovor.Najmanje 2 miliona smo pukli na njima i nikome nista.Kao to se desava u fudbalu???Nisam siguran da neko nema licni interes!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.