Почетна / Фудбал / Звезда

Рендулић: Изгледа да је Звезди потребно 12 штопера

Штоперски потенцијал Црвене звезде уочи старта у квалификацијама за Лигу шампиона чини квартет: Томас Фибел, Александар Луковић, Зоран Рендулић, Адам Мичел
ФОТО: Н. Неговановић

Ту се неће завршити списак кандидата за место штопера у Звезди овог лета, јер се чакају опоравак Сава Павићевића и потпис Милана Митровића кад озваничи растанак са турским Мерсином.

Судећи по исписаном у новинама овог лета, изгледа да нам је потребно 12 штопера – уз осмех коментарише Зоран Рендулић, прекаљени дефанзивац Црвене звезде са запаженим учинком у претходној сезони.

Озбиљним тоном је наставио:

Имамо квалитет, само да сви будемо здрави. Постоји план да будемо дуго у Европи, биће много утакмица на домаћој сцени и важно је да кадар буде широк. Најбитније ми је да ме заобиђу проблеми са повредама, ваљда сам у прошлој сезони био довољно малерозан.

Долазак у Црвену звезду прошлог лета украсио је богату каријеру Зорана Рендулића, стигао је са искуством играња у чачанском Борцу, Јавору, Чукаричком, Риду, Греноблу, Јужној Кореји и Кини.

Оставио је добар утисак у Азији, па не чуди што је овог лета било могућности да се поново отисне у тај крај света.

– Провео сам четири године у Азији, познат сам тамо. Било је позива, али заиста ништа конкретно. Фокусиран сам на пласман у Лигу шампиона са Црвеном звездом.

О евентуалном повратку на Далеки исток, Рендулић би могао да размисли тек у касним августовским данима.

Специфичан је ово посао, никад се не зна шта носе будући дани. Од много фактора би зависило да ли бих прихватио да идем поново у Азију, у озбиљним сам фудбалским годинама. Свакако планирам да играм европске квалификације са Црвеном звездом и радујем се изазову. Све остало може да сачека – закључио је Зоран Рендулић.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Petar
U pravu je covek. Gomilamo brdo igraca na istoj poziciji umesto da uogravamo stoperski par i treceg kao prvu zamenu.
igor d
I jos nesto..u jednom timu treba da bude jaka konkurencija ali zdrava.A to je kad na svakoj poziciji konkurise po dva igraca(sto ispada 22 igraca) i plus po koji talentovani fudbaler iz omladinskog sastava..Nama su zvanicno otisli Sasa Stojanovic i Grujic a izgledami cemo dovesti 10 igraca..po igracima mnogo jaci sastav nego prosle godine ali to ne znaci da cemo igrati dobro i na kraju uzeti koji trofej.Ne znam dokle ce trajati ova bukvalno zavisnost uprave i Bozovica da dovode non stop igrace?Ovo nije nikakvo cudo uprave i trenera sto je titula uzeta,sa ovakvim timom bi se uprava na celu sa vitezom Kojom zvanim Lukic i trenerima tipa Kristic,Dostanic prosetala kroz skoro svako nase prvenstvo u zadnjih 7/8 godina,pa cak bi se ravnopravno borila protiv grobarske generacije sa Zukom,Tosicem,Fejsom,Kleom,Moreirom,Petrovicem..a malo je falilo Pizonu da sa krs ekipom Bogdanovic Guma,Blazic,Lekic,Ninkov nacini podvig u toj sezoni.Znaci bez busanja u grudi sa ovim timom bi i Limeni bio prvi.
aca
fk cz ni do LE.
Terzicu
KAD POTPISUJE KANGA.. Dokle bre vise da cekamo??
igor d
Kao sali se a verovatno momak misli ozbiljno..i u pravu je.Kako uigrati dva stopera i eventuano koju alternativu ako ih ima bukvalno 10?Pri tom svako se nada i mora da odigra koji minut na pripremama i tako oduzima dragocene minute nekom da se stvarno uigra i pokaze kvalitet.Po ucinku s proleca Edson,Lukovic i Pavicevic nisu trebali da se pojave uopste na priprema,prva dvojica zbog ocajnog kvaliteta,ovaj treci vec duzi period ne moze ni da trenira a kamoli da igra,niti se zna kad ce moci.Rendulic je pokazao da moze,malom Stojanovicu trebaju utakmice pa mu je i oprostena koja greska,doveden je Fibel i talentovani Micel..i tu je samo znaci falio eventualno peti i to da se saceka u ubode pravi igrac,pri tom znamo da i Le Talek moze da odigra stopera mozda bolje i od svih njih.Znaci to bi bilo to a ostali hvala im dosad i dovidjenja.Medjutim to nagomilavanje igraca,nije samo u odbrani..veza,krila ima ih ko zutih mravi.Boza je zaboravio da mi nismo bogati evropski klub,nego Zvezda..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.