Почетна / Фудбал / Звезда

У Звезди остао и бек Душан Анђелковић

Нови уговор понуђен је и Душану Анђелковићу, искусни леви бек ће потписати по повратку екипе са припрема из Словеније
ФОТО: Н. Неговановић

Тренер Божовић је проценио да је искусни леви бек Душан Анђелковић потребан екипи и сарадња ће бити настављена на обострано задовољство.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ocajan Potez
NAJGORI IGRAC UBEDLJIVO!!! Ocajan potez uprave... ne mogu da verujem!
Pedja
I Andjelkovic i Lukovic nisu trebali biti vise igraci. Zaista ne razumem ove poteze. Parkera i ne racunam kao igraca.
CCC
Kad nismo mogli da se rešimo Parkera onda je ovaj momak premija. On bar voli klub. A mogli smo da dovedemo Stojkovića koji može da igra oba beka i levo i desno ali je bolje dovoditi strance jer oni ne pričaju sve dogovore iz ugovora i van njega. Strašno. Ko uigra ovoliki broj stranaca ima moje poverenje večito.
igor d
Strasno....ali to je kumovska veza.Kad moze da bude nezamenjiv u prvih 11 njegov kum Lukovic i pored svih ocajnih partija,sto ovaj nebi makar statirao...Verovatno ce nam se sve to obiti o glavu na nekoj utakmici ali uprava misli drugacije i tu se ne moze nista uraditi.Ako im je vec trebao levi bek imali smo ko na tacni Nastica iz Vose,mlad 94 godiste,borac do srzi i najbitnije slobodan...pa i Filipovica iz Jagodine da imaju talentovanog igraca za vise pozicija u odbrani i da moze da se ocekuje i da napreduje kao igrac.Ovako kao i u svim segmentima zivota u Srbiji,ne moze se proci bez neke veze,korupcije...cak u stvarima,oblastima gde i nije tako lose,uvek je neko tu ko nije strucan ili nema kvalitet za to radno mesto i tu se nalazi preko neke vezice.E to je slucaj sa nasim Andjelkom,jer nista nije znao ni kad je prvi put nosio Zvezdin dres a kamoli sada.Verovatno se ovi iz uprave,trener vode logikom da nam kapiten ne padne u jos vecu depresiju ako mu ode kumasin,pa da igra jos gore..
Bgd
On je jedino dobar da popunjava mesto na zapadnoj tribini

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.