Почетна / Фудбал / Звезда

Милан Митровић ће бити последње Звездино појачање у одбрани

Црвена звезда ће заокружити одбрану потписом уговора са Миланом Митровићем. Последње информације указују да је досадашњи штопер Мерсина ближи српском шампиону и да ће успети у кратком року да добије чисте папире од турског клуба
ФОТО: В. Марковић

Митровић и Звезда су постигли договор још пре око месец дана, међутим, Мерсин упорно није желео да се одрекне команданта одбране без обештећења.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Expert
Ovi samo dovode pojacanja iz svoje domovine,Kajzeri,sad Mersin...
Floyd
Poslednje pojacanje u odbrani ili uopste poslednje pojacanje?Kako se bahate pre bih rekao da nije ovo drugo.
ZVEZDAS
Ne znam koliko je pametno uzimati igrace samo zato sto su besplatni i bez kluba.
FkpCascais
Tačno tako Logika
KonKo
Dug Zvezde je oko 36 miliona evra, znaci nije 40 sto je velika razlika, a za ostalo si u pravu uglavnom donekle.Ne bih se slozio da se na ulaznice i prava uzima malo,jer ako napravimo iskorak u Evropi i od ulaznica i od prava Zvezda ce profitirati visestruko!
Прикажи још одговора
Ajde
Onaj bot Jimmy sto je non stop na zvezdinim vestima jer je ocigledno opsednut zvezdom rece da ce da nas Mitrovic ispali evo ja mu verujem.. ono kao.
nevazno
Ne znam po cemu je ovaj igrac ista bolji od ostalih, ali ono...
josif
Pa stoga nezadrze kad se rtoliko ophode,kad ga toliko cene i kad je u idealnom timu.Od toliko pohvala i dobrih ocena niko mu ne nudi klub.Mozda se deckom i pokaze u Zvezdi,ali sad toliko superlativa moze skoditi.Pozz.MKD
delije1989
zato sto ne znas nista o turskom fudbalu i ligama 1 i 2 . da znas koliko ga cene i kako se ophode prema mitrovicu znao bi o kakvom fudbaleru je rec ! on je tamo bog , kapiten ,. prosle godine igrac u 11 turskog sampionata ..... raspitas se malo pa pises komentar ,a ne kao tastatura glodari samo kucajmo samo da pise nesto

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.