Почетна / Фудбал / Звезда

Канга: Знам шта се очекује од мене, можемо у ЛШ или ЛЕ

Највеће појачање Црвене звезде у овом прелазном року Гејлор Канга (или Конга, како се исправно изговара његово име), рекао је да је свестан у колико велики клуб је дошао и поручио да верује у пласман у лигашки део једног од два европска такмичења
ФОТО: И. Милутиновић

Гејлор Канга је репрезентативац Габона, има 26 година, игра на позицији офанзивног везног, а уговор са црвено-белима је потписао на две године.

- Велика захвалност на указаном поверењу. Долазим у познато окружење јер сам већ сарађивао са тренером Божовићем када смо освојили Куп, што ће ми много олакшати привикавање - рекао је Канга, који је задужио дрес са бројем осам.

Он је истакао да је свестан у колико је велики клуб дошао и нагласио да жели да помогне црвено-белима да се квалификују у Лигу шампиона или Лигу Европе.

- Свестан сам да је клуб у протклој сезони остварио велики резутат и да је убедљиво дошао до титуле. Желим да помогнем тиму да постигне још већи успех и да будемо успешни у квалификацијима за неко од европских такмичења. Знам шта се очекује од мене, знам историју клуба и навијачи могу да буду спокојни јер ћу дати све од себе.

Новинаре је занимала сарадња са колегом из репрезентације и једним од најбољих нападача данашњице Пјером-Емериком Обамејангом.

- Добри смо пријатељи. Он је капитен Габона, много га поштујем. Имали смо добру сарадњу на терену, јер Обамејанг је веома брз и лако га је пронаћи. Право је задовољство играти са њим.

Агент репрезентативца Габона Луи Де Нол истакао је да је Ростов учинио све да га задржи, као и да је имао понуде из Турске и Француске.

- Ростов је учинио све да га задржи. Имали смо понуде из Турске и Француске, али је пресудила историја Црвене звезде и жеља да се игра у квалификацијама за Лигу шампиона.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rossa
mnogo ozbiljan igrac,ako ovaj tim neudje u ligu shampiona ili ligu evrope onda stvarno sta reci ,bolja pojacanja nismo mogli dovesti ovo je vrhunac za zvezdu ,ljudi koji vode klub su odradili max prelazni rok,sad sto pre to uigrati,jedino koliko ce im vremena biti potrebno da se uigra ovaj internacionalni tim,rizikovali su mnogo ,svi smo svesni toga,al kako se kaze bez rizika nema dobitka,da je partizan bio pametan prosle godine kao sto nije ................
Delija do groba
Majstore dobrodošao u SVETINJU.Nadam se da ćeš opravdati ukazano poverenje i na terenu biti ubojit i dominantan jer nama treba takav igrač.Uveren sam u njegove tehničke sposobnosti i ovaj momak mora biti nosilac igre u kavlifikacijama.NAPRED ZVEZDOOO !!!!!
necete vi videti ls a ni luefa
hahahhahahhahahha neko vas je slagao..pa nema tamo premijera i terze da prete i upada u svlacionice!!
Meraklija
Svaka čast Vučiću nema veze što narod ne zivi bolje kad Zvezda živi bolje nego ikad prvo La talek(480.000godišnje) pa Dibala,Ruiz i sad ovaj koji je još skuplji
Meraklija
Prvo nisam grobar a drugo to je objavio i FSS,a treće da to možda ne plaća Terzić iz svog džepa?
Simic
Grobareeee iz Nis, vec ste krenuli sa naduvavanjem cifara? Sta ce biti do kraja sezone? Cuj, Le Talek 480.000 evra. Ovaj igrac neka sutra ode i za 2 miliona mi smo u dobitku. Tako je i sa svima ostalima. Svi su dosli i dolaze bez obestecenja.
Mikica
Strašan fudbaler. Pravi čudo na terenu!
Siniša
Ko god dođe mora biti vrhunski jer Zvezda se vraća na staze stare slave.
seljaci
Pa ako je smesan igrac sto kukate kako cemo ga platiti?
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.