Почетна / Фудбал / Звезда

АС: Селта уговорила куповину Катаија за три милиона евра

Најбољи стрелац Црвене звезде би после утакмица са Лудогорецом могао да пређе у Шпанију за три милиона евра
ФОТО: Н. Неговановић

Реномирани шпански спортски лист „АС“ донео је информацију да је управа Селте постигла договор са руководиоцима Црвене звезде да Александар Катаи настави каријеру у Вигу.

Са стадиона „Рајко Митић“ нема потврде вести и извесно је да ће најбољи стрелац екипе бити на терену у утакмицама са Лудогорецом.

Интересовање Селте јесте озбиљно и велике су шансе да по завршетку европских квалификација, можда и већ после двомеча са Лудогорецом, Катаи потпише за члана елитне лиге Шпаније и прикључи се српским интернационалцима Немањи Радоји и Дејану Дражићу.

Обештећење за Катаија било би око три милиона евра, уз могућност да цена буде нешто нижа. Ништа још није потписано, али се ситуација развија у смеру трансфера. На Маракани су се летос и припремали за такав епилог, јер су ангажовани крилни нападачи Пабло Моуче и Џон Хаиро Руиз.

Од интересовања Селте за Катаија вероватно не би било ништа да је у клуб из Вига стигао Адем Љајић, међутим, српски репрезентативац је прешао у Торино.

У „десетки” Црвене звезде могу да добију играча способног да одигра као полушпиц или крилни нападач, чија је префињена техника направила разлику у Супер лиги Србије прошле сезоне.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Bilo je i logicno da naplati svoje dobre igre. Samo bi cena trebala biti veca, bar 5 miliona evra.
Terzicu
NE DAMO kataija i TACKA!!!!!!!!!!!!!!
Bruka i Sramota
Bednih i tracavih 3mil za NAJBOLJEG IGRACA u zadnjih 10 god koji je igrao u zvezdi... BRUKA i SRAMOTA NEVIDJENA!!!
DS
Nikako ne smemo da prodamo Kataija ako mislimo da odbranimo titulu,a vi grobari koji se lazno predstavljate kao Zvezdasi ste smesni,ja znam da jedva cekate da Sale ode iz ZVEZDE,nije vam lako.
ds
Kako su smesni grobari koji se predstavljaju kao Delije,oni kao brinu kako ce klub ostati bez obestecenja,pa bi bilo dodbro da prodamo Kataija,samo znam bez Kataija nemamo nikakve sanse da odbranimo titulu,gomilamo igrace bez ikakvog plana

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.