Почетна / Фудбал / Звезда

Пренос Лудогорец - Звезда на Спорт клубу

Звездине утакмице са Лудогорецом, у Разграду и Београду 2. августа, биће директно преношене на ТВ Спорт клуб
ФОТО: Н. Неговановић

Иста телевизија имала је право преноса и Звездиних мечева у другом колу квалификација за Лигу шампиона, против Валете.

Лудогорец је саопштио да ће мере безбедности за утакмицу са Црвеном звездом бити веће него кад су у питању други мечеви. Управа је нагласила да се све ради у договору са полицијом Разграда, као и да су улазнице распродате.

Прилаз стадиону биће омогућен само власницима улазница, као и да ће бити заустављени сви који су под дејством алкохола или имају пиротехничка средства код себе.

За навијаче Црвене звезде предвиђен је посебан сектор, достављено им је 400 улазница (пет одсто капацитета по прописима УЕФА). Из Лудогореца су нагласили да се неће вршити продаја за део стадиона где су гостујући симпатизери.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mirko
Sramota za rts!
sone
sta cemo mi koji nemamo sport klub televiziju a navijamo za crvenu zvezdu sramota
С.К.И.Д.С.
Моћни Спорт клуб!
igor d
Licno imam kablovsku pa mi je sve jedno ali ovo je velika sramota i veliki minus za RTS...Ne bitno koji je klub u pitanju,Srbija je sportska nacija i veliki deo njenog stanovnistva prati sport.Nisu prenosili ni jednu utakmicu iz ovih kvalifikacija niti jedan klub,RT Vojvodine je ispratio Vosu i njima svaka cast.Sta cekaju,nadaju se i zele da svi nasi klubovi ispadnu da nemaju taj trosak za eventualne prenose?Sramota zasto su molili za tu pretplatu i kome mi placamo,zasta?To je pljacka,sitna ali za mene je pljacka..ne treba im niko nista placati kroz tu naplatu el. energije.Sto se mene tice neka uzmu od mog kablovsog operatera procenat za emitovanje svojih 2/3 kanala i nista vise..i onako njihove programe i ne gledam,eventualno samo kad prenose sportske dogadjaje.Trebaju znati da i dalje pojedinacno oko 40% stanovnistva nema bilo kakvu kablovsku televiziju a i oni sto je imaju,desi se da nemaju taj sportski kanal u svom paketu.Zato ovo je jedna velika SRAMOTA za nas voljeni RTS.
Tempo
Bravo na komentaru .Potpuno se slazem sa tobom ali sve je to dzabe sto se mi bunimo,njima su vazne samo njihove debele plate.Muka mi je vise od rts-a i njihove bahatosti.
Milan
Bravo Igore.
Прикажи још одговора
Zoran CZZG
Ako može pomoć.Tražio sam po kladionicama i na tv programima fk partizan u Evropskim kupovima i ne mogu ga nigde pronaći.Gde je nestao?
Tate
Gde ste bili 1o godina,sad ste nasli da se javljate necete duze od svetog ilije u evropu
pfc
Ko traži taj i nađe i UVEK nađe ono što traži! Samo nastavi da tražiš naći ćeš sigurno!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.