Почетна / Фудбал / Звезда

Доналд: Металац нам је приоритет

Дефанзивни део везног реда Црвене звезде у утакмици са Лудогорецом чинили су Мичел Доналд и Дамјан Ле Талек, и водили су велику борбу са противницима. Мичел Доналд је добио многе дуеле на средини терена, борио се колико је могао, а зарадио је и жути картон.
ФОТО: ФК Црвена звезда

- Многе ствари су нам биле познате и пре меча, јер смо већ једном играли са њима пријатељски сусрет. Мислим да смо одиграли добар меч, али и да можемо одиграти боље, јер смо направили неке грешке. Видели сте и разлику у игри током првог и другог полувремена. Али, имам добар осећај након јучерашње утакмице. Сада је неопходно да се одморимо и добро припремимо за реванш. Утакмица на Маракани сигурно неће бити лака, али сви имамо добар осећај - оптимиста је Доналд.

Након утакмице, фудбалери бугарског тима били су веома оптимистични са изјавама.

- Наравно, пред камерама ће увек говорити како су пуни самопоуздања. Али, сигуран сам да нису срећни након прве утакмице. Видећемо шта ће се десити на Маракани, али бићемо спремни. Морамо тактички одиграти добро против њих, они су веома брзи и имају доста искуства у оваквим утакмицама јер су играли групе европских такмичења. Познају се, дуго играју заједно. Али, ја бих се фокусирао на оно што ми умемо и можемо.

У петак следи важна утакмица против Металца. Биће то прилика да се фудбалери искупе за нешто слабију партију у првом колу.

- Не смемо заборавити првенство. Против Металца ће бити јако тешка утакмица. Морамо победити, јер у првој утакмици Суперлиге нисмо играли најбоље. Морамо да исправимо тај кикс. Максимално се концентришемо на утакмицу у петак, али, наравно, једним оком посматрамо и уторак - искрен је Доналд.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jovan
Jedini put...skupljajte bodove...i otklanjajte greske u igri...mnogo ih ima...i pobeda.u petak..Nasa liga najpre...pa na Sv.Iliju...mudrije i hrabrije nego sinoc...Ako quartet Donald,Katai,Le Talek i Luco...ponovi igru od sinoc...uz punu Maru...nismo bez sansi

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.