Почетна / Фудбал / Звезда

У 11 часова само четворица на благајни Маракане

После скромне посете против Радника, нема ни великог интересовања за куповину улазница за меч са Сасуолом
ФОТО: Н. Стаменић

Очекивана слика испред благајне стадиона „Рајко Митић” јуче у 11 часова, кад је почела продаја улазница за реванш плеј-офа за Лигу Европе са Сасуолом реда није било, већ свега четворица мушкараца.

Сасуоло продао 6.861 улазницу

Улазницу 6.861 продао је Сасуоло за утакмицу са Црвеном звездом и остварио приход од 92.434 евра.

Ни престанак кише око пола сата пре отварања благајни није ништа променио, интересовање за утакмицу је и у складу са резултатом у Италији – скромно! Јасно је да се спектакл из реванша са Лудогорецом неће поновити и да ће утакмицу са Сасуолом испратити далеко мање људи и да дебитант на евро сцени неће осетити „пакао“ Маракане кад задрхте трибине од аплауза и песме.

Реакција звездаша на очајну игру и резултат у Ређо Емилији стигла је на утакмици са Радником, кад се на стадиону „Рајко Митић“ окупило свега 3.352 људи. Била је то друга најслабија посета на највећем српском стадиону у првенственим мечевима у последњих пет сезона!

Запад за 1.000 динара

Благајна на стадиону Рајко Митић радиће данас и сутра од 11 до 19 часова, а на дан утакмице од 11 до 20.30.

Цене улазница за утакмицу са Сасуолом су – Север 600 динара, Исток 800, Запад 1.000, ВИП 1 и ВИП 2 2.000, ВИП галерија 3.000.

Једино је мање сведока било 13. маја 2015. године, крагујевачки Раднички је однео победу пред свега 2.224 сведока. Слаб одзив је био такође после пораза у вечитом дербију и на крају такмичарске 2012/13, кад је гостовала ужичка Слобода.

У групу најслабијих посета ушла је и утакмица из прошле сезоне против Вождовца и са суботичким Спартаком из 2013, али је тада био велики пљусак и сигурно би се окупило далеко више људи.

Просек од 5.973 гледалаца на прве четири утакмице у Супер лиги на домаћем терену је испод Звездиних стандарда, рефлектован је билансом на европској сцени и још више чињеницом да су три од четири утакмице одигране радним даном (две петком и један средом).

Коментари64
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dijasporac trece generacije
Da bih ziveo u Srbiji, ja bih bio na svakoj utakmici. Ja nemogu da svhacam nas narod: U nemackoj cak i Ekipe u 4. Ligi pune stadione, i ako im ne ide fudbal, igraju godinama krs itd. Najbolji primer je Essen. 4. Liga, a imaju u proseku izmedju 7.500 12.000 gledalaca na obicnim utakmicama. Jer oni idu da gledaju sovju ekipu, ne sasuolo, madrid ili sta ja znam. Njiha ne zanima protivnik, nego Rot Weiß Essen. Ja bih Zvezdu gledao i protiv Radnika, protiv Sausola ili bog zna koje ekpie. Al sta ces. Takav je nas narod.
SVI
su dosli!
Janko
Moja baba pre rata imala javnu kuću.Kada je loše išao posao nije menjala krevete već dame.Ovima iz uprave to treba da bude jasno.
Sta vam nije jasno?
Prodali su utakmicu ko Vojvodina i kraj price
Logicno
@Sta vam nije jasno? Pa to i ja mislim. Kad bi u regularnim uslovima jedan Sasuolo i oni Holandjani kojima ni ime ne mozes lako izgovoriti , uspeli da onako ubedljivo izgaze efikasne Zvezdu i Vosu koje daju svima u Srbiji golove sakom i kapom...
MX
To samo pokazuje da nemamo nivo kvaliteta za Evropu.Cim se pojavi prosecan tim,on je za nas kao Real iz Madrida. Uostalom,rezultat prve utakmice ne daje ama bas nikakav razlog za optimizam,pogotovo,sto nismo dali makar gol u Italiji.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.