Почетна / Фудбал / Звезда

Председник Црвене звезде после скандала у Ветернику: Неће се на овоме завршити!

У редовима црвено-белих, и даље су у шоку после инцидента у Ветернику. Како каже председник Света Мирковић, на овоме се, ипак, неће завршити
ФОТО: ФК Црвена звезда

Сигурно ће бити предузети одређени кораци, још не знам да ли у име клуба или породице, али нећемо остати неми. Сутра може да се догоди нешто још горе – прича први човек црвено-белих Света Мирковић.

Мирковић не пропушта прилику да истакне како је шокиран поступком Драгана Чапеље, и уверен је да је ово само изолован случај.

Војводина је била коректна, тренер је тражио да се извини, председник такође... Види се да је ово изолован случај појединца, не клуба. Разумем да сви волимо свој клуб, навијамо у еуфорији, али после утакмице честитамо једни другима, девојке се рукују... Дуго сам у фудбалу, само последњих пет година као председник ЖФК Црвена звезда, али овако нешто још нисам доживео.

Први човек ЖФК Црвена звезда каже и да је после утакмице са Невеном Миладиновић отишао до Клиничког центра, где су констатоване повреде.

Желели смо да све иде званичним путем. Инсистирали смо да се инцидент унесе у записник, а позвали смо и полицију. Овакве ствари не могу да се прећуте.

Света Мирковић истиче да је реакција велика.

Чапеља треба да одговара за своје поступке, али смета ми нешто друго. Хвала Журналу на свему што је учинио за овај спорт, али требао је један шамар да би се привукла пажња других медија! А толико лепих ствари је прошло незапажено. Сви ми у женском фудбалу се мучимо да саставимо крај са крајем, да омогућимо овим девојкама да се такмиче, напредују, имају здраво детињство. Да ли и овакве ствари морамо да преживљавамо?

Мирковић није желео да прећути још једну ствар:

Инцидент је подигао велику буру, звали су ме сви од пријатеља до представника медија, али нико од људи из ФСС. Ни да питају шта се то догодило... – огорчен је председник ЖФК Црвена звезда.

Поштујемо Невенино ћутање

Председник Црвене звезде, разуме зашто мајка Невене Миладиновић није желела да коментарише инцидент у Ветернику. Каже да то не жели ни млада играчица.

Невена је  добра девојка, спортиста за пример, и све ово је погодило, поготово што је цео инцидент ничим изазван! Стално смо на вези, одбила је да се јавно огласи, и поштујем то – објаснио је Мирковић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Lo
Pa ovde "navijači" šamaraju na treningu, skidaju dresove i kapitensku traku igračima, prebijaju na parkingu, pale automobile, ubijaju se na ulicama...logično je i ovo. Nije taj ološ kriv, kriv je prvi čovek ove države koji kao najveća vlast izjavi - država je nemoćna. E ako je nemoćna, onda svi pištolje u ruke pa u grad.
Labud
Cutali ste kad je Grof osamario sudiju. I vi i FSS.
ACM
Šta očekivati od ciganskog fss - a? Taj Grofić pokazuje kakav je čovek kad mu gubi ekipa (Borac, Voša, Sasuolo...), ali ovo da ošamariš devojčicu od 18 godina gde se jasno na licu vide tragovi udarca mora da se reaguje!
fk pretnje
Sta oni drugacije mogu,ceo zivot su uz pretnje i titule krali!..Samo u evropi ne pomazu pretnje :)
Cica
Znaci su i oni isti kao i zvezda u muskom fudbalu !!
Lane
Treba razresiti dileme i obavestiti neupucene da ZFK Vojvodina vec odavno ne postoji. ZFK Vojvodina je oteta na brutalan nacin od strane ljudi iz Skole Fudbala Bistrica koji samo koriste ime Vojvodine i njen status u Super Ligi da bi stekli svoju promociju i forsirali svoje ljude u svim strukturama kako u upravi tako i u sportskom delu. Oterani su svi clanovi uprave na celu sa predsednikom i osnivacem kluba Radomirom Scepanovicem. Oteran je trener i oterane su sve igracice ZFK Vojvodina osim kapitena i najboljeg strelca Adrijane Delic. Njihova mesta popunili su svi iz SF Bistrica. Ovo je samo logican epilog!
capelja
Capelja je neskolovan i nekulturan. Skolovao se istocnoj tribini Otarasite ga sen

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.