Почетна / Фудбал / Звезда

Штефанек уз Звезду: Видимо се на Маракани, долазим да навијам

Давор Штефанек, злазни српски олимпијац у рвању, биће подршка црвено-белима против Сасуола
ФОТО: М. Рашић

- Од малих ногу навијам за Звезду, захваљујући мајци. Кад год имам времена пратим утакмице. Видимо се на Маракани, долазим да навијам. Надам се да ће момци да дају мсксимум, као што сам и ја на Олимпијксим играма казао је златни олимпијац у рвању Давор Штефанек.

Кошаркаши Црвене звезде, предвођени тренером Дејаном Радоњићем и капитеном Луком Митровићем, биће на стадиону „Рајко Митић” како би подржали фудбалере против Сасуола.

- Спортисти СД Црвена звезда одувек су се поносили заједништвом, које је красило црвено-белу породицу у свим тренуцима, лепим, али и тешким...После бројних наступа спортиста у међународним такмичењима, на ред су дошли фудбалери које у Европи очекује тежак задатак да надокнаде велики заостатак из прве утакмице са Сасуолом у борби за Лигу Европе.

Кошаркаши Црвене звезде, желе овом приликом да пруже подршку фудбалерима, који су често били уз црвено-беле кошаркаше у борбама за што бољи пласман у Евролиги, и на путу освајања трофеја у АБА лиги и домаћој лиги, али и уз у тешким тренуцима, попут оног, када је капитен Лука Митровић доживео тешку повреду на почетку прошле сезоне.

Зато ће цео погон КК Црвена звезда, предвођен тренером Дејаном Радоњићем, капитеном Луком Митровићем, Бранком Лазићем... бити на стадиону „Рајко Митић” у Београду и пружити сву могућу подршку Катаију, Петковићу, Плавшићу, Срнићу, Виеири... у покушају да победе Сасуоло и обрадују милионску армију навијача.

Кошаркаши верују, навијачи верујте и ви, дођите да подржимо фудбалере на утакмици са Сасуолом! Јер када је тешко - сви заједно!” – овим речима су упутили подршку и позивницу навијачима из КК Црвена звезда.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zvezdaš
Zvedzdaši su samo oni najbolji,Đoković,Štefanek itd.DONEO SI ZLATO DAVOREE!!!
bo
ispade da svako trpa pare u partizan u vaterpolu od nastanka tog sporta, pa valjda titule evropske govore o tome i pobijaju sve vase tvrdnje
Sasa delija
Jeste svi su ponikli u Partizan kad je drzava jedino pumpala novac u vaterpolu Partizanu, druge nije gledala, a Partizan je stvorio Djokovica, toliko je smesno da verujes u tako nesto, da nisu bili njegovi roditelji koji su ulagali sve u njega covek nebi uspeo, neka navija ko za koga hoce ali vas problem je sto se bilo gde pomene Zvezda vi ste puni mrznje u ocima , vi ste navijaci koji vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan, i da razmisljate pravilno vi bi navijali da Zvezda udje u ligu Evrope, jer ce biti opterecena utakmicama u Evropi i imali biste neke sanse u prvenstvu , ovako ako ispadne propaDE VAM SEZONA!!! PROSLE GODINE SAM NAVIJAO DA UDJETE U EVROPU JER SAM ZNAO DA NEMATE TIM ZA DVA FRONTA, NOVAC KOJI SE DOBIJA ILI SE UKRADE ILI NESTANE NA BILO KOJI NACIN , TAKO DA NE VIDIM NEKU FAJDU OD VASEG UCESCA U EVROPU
Прикажи још одговора
Labud
Sada je Labudu jasno ono botovanje i oni komentari o drzavi. Zivela svetska revolucija!
bo
bo podrzava labuda ;)
Labud
Ko mi? Marksisti? To sto Labud prica o Sebi u trecem licu, ne znaci da ti trebas da Ga adresiras sa drugim mnozine! Iza Labuda ne stoji neki kolektivni identitet! Iako ima svoj pravni tim. No, niko ne bi kritikovao Stefaneka, da se sam nije upecao kao sarance, nicim izazvan, ili je dobio zadatak! AKo si mislio na Partizan, pa i tu se nagomilao olos, to niko ne spori. Labud je prvi kritikovao Pekovica, za izdaju, za ulizivanje, samo da bi se Pekovicu dovrsio projekat sa nekretnima na Zlatiboru. Labud je oduvek bio najuporniji kriticar sprege krupnog kapitala i drzave.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.