Почетна / Фудбал / Звезда

Божовић: Шта да кажу Ајакс и Рома? Изгубили смо шест месеци са Едсоном

Миодрагу Божовићу, шефу стручног штаба Црвене звезде, преостало је само да честита Сасуолу
ФОТО: Н. Неговановић

Гајили смо наду да можемо да победимо, али Сасуоло је дао гол и било нам је психолошки тешко да се вратимо у утакмицу. Драго ми је да смо изједначили и нисмо изгубили. Играчима немам шта да замерим – изјавио је Божовић.

Зашто екипа у Италији није била борбена као у Ређо Емилији?

Говорио сам већ да се у Италији нисмо добро борили, читава екипа није била у добром стању, нисмо пружили никакав отпор. Можда смо били и мало уморни, одиграли смо десет утакмица у 40 дана.

Можете и морате боље?

Ова екипа има будућност, уз одређене корекције. Није лако доводити играче без обештећења, а који желе да дођу. Имали смо покушај да направимо успех у Европи...

Публика је звиждуцима испратила поједине играче, хоћете ли се мање ослањати на њих?

Публика има право да звижди коме хоће, а екипу састављам ја. Нисам видео никога ко није желео на терену, може да буде да је неко одиграо слабије.

Хоће ли бити одлазака играча?

Не знам, тек се завршила утакмица...

Одлази ли Катаи?

Шта ће да буде са Катаијем не знам, зависи од понуде.

Имате ли воље да наставите истим жаром као тренер Звезде?

Као што је говорио друг Тито: радимо као да ће 100 година да буде мир, а спремамо се као да ће сутра да буде рат. Имам и воље и жеље, видећемо шта ће да буде.

Јесте ли незадовољни посетом?

Нисам, јер је ишла пропаганда да нема шта да се тражи на стадиону и да је све брука и срамота. А ово је само спорт. У фудбалу се побеђује и губи, шта да кажу Ајакс и Рома.

Нисте довели квалитетног штопера и то вас је много коштало у европским квалификацијама?

Највећа грешка била је са Едсоном, јер смо изгубили шест месеци. Не можеш да погодиш свако појачање. Чекали смо Митровића, али то се претворило у бразилску сапуницу.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

RASULO
Mozda vam kriterijum sudjenja nije odgovarao navikli ste na nase suduje .
Rašo
Gde se dade doktor Terzić.Planovi,liga ova liga ona,milioni.........a potrošio uzalud sponzorstvo Gasproma.Kako će na oči premijeru !?
Terza@Rasa
Eve me na Kopakabani cooliram, 'e si za fuka?
Limeni
Javi se Terzo!!!
max
Najlakše je biti trener zvezde u domaćoj ligi...svi se sklanjaju a ti šatro trenerčina.
ccc
A ti se kao das porediti sa tim klubovima.Ti koji si navikao da sipas laznu duhovitost posle pobeda laznih u ligi gde moraju pod pretnjama da vam se sklone.E pa tamo nema u evropi premihera
Jocko
Ovo je realna slika tebe kao trenera a ne Zvezde,pricas nebuloze za godinu dana nisi uspeo da uigras ekipu da ne spominjem odbranu sve sto je napravljeno je stvar individualnog kvaluteta pojedinih igraca,dajes prednost igracima koji su tek dosli dok oni koji su dobro odigrali proslu sezonu sede, pa kako da uigras ejipu koja svaku utakmicu izlazi u drugom sastavu. Svako ko se imalo razumije u fudbal uocice da je ekipa veoma lose pripremljena u svakom pogledu, Zvezda nikad ovako jadno nije izgledala. Pizon bi sa ovom ekipom napravio cudo .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.