Почетна / Фудбал / Звезда

Енвер Аливодић: Звезда да има два тима од ових играча, оба би се борила за титулу у Србији

Два лица Црвене звезде, једно на домаћој и друго на европској сцени, не заваравају никога у Новом Пазару
ФОТО: С. Жупљанин

Најбољи играч плаво-белих, Енвер Аливодић, одиграо је много мечева против црвено-белих и из тог разлога његова реч има посебну тежину:

Они су, можда, и најбољи у земљи. Имају два подједнако јака састава, која би да се заједно такмиче у лиги, вероватно водила равноправну трку за наслов првака. Без обзира у којем саставу изађу њима је неозбиљно да се прети.

Лепе речи на рачун Београђана не значе  и да су три бода унапред уписана на њихов конто.           

Лопта је округла. Код нас су изненађења, не само могућа већ и честа. И то је јако добра страна ове лиге. Најбољи пример за овакву тврдњу су наша и утакмица Партизана са Спартаком. Непредвидиви резултати носе неизвесност и враћају публику на стадионе. Зато, не пада нам на памет да се унапред предамо пред Београђанима. Играмо пред својом публиком, а то је за нас увек био јак адут.

Последњи пут Аливодић се у дресу Новог Пазара наспрам Црвене звезде нашао пре четири године у Београду.

Тада је тим, који је са клупе предводио Роберт Просинечки, славио са 3:1, а садашњи капитен Новог Пазара био је једини стрелац за свој састав. Занимљиво је да ће му ово бити први такмичарски меч против Црвене звезде на Градском стадиону.

Не би било први пут да погодим њихову мрежу, својевремено сам као играч Војводине постигао по гол и у Новом Саду и у Београду. Голови су моја страст. Наравно да бих волео да се моје име данас нађе међу стрелцима, али стварно је потпуно неважно ко ће да буде стрелац – трезвен је Аливодић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toliko!
Zvezda je ispala od Ludogoreca i Sasuola,oba ucestuju u grupi evro takmicenja.Primera radi partizai je ispao od Zaglembja kome gol dao nije,ekipe koja je ispala od drugorazrednih Norvezana u iducoj rundi.Ludogorec i Sasuolo bi partizanu 10 komada dali, sa 50% snage, glatko.
Branko
Toliko...od ciganske matematike, 2+2=22.
Mutombo
Po igračkom kadru Zvezda je ubedljivo najkvalitetnija u našoj prvoj ligi. Božović samo bira igrače za svaku utakmicu koje će poslati na teren, ko će na klupu a ko ide na tribine. Konkurencija za svako mesto je oštra i naravno da će se svaki igrač truditi da odigra maksimalno. Za razliku od evropskih utakmica, ovde se niko ne plaši domaćih ekipa.
lazar matić
- Naravno, i deset timova da naprave uzeli bi 10 prvih mesta. Zaštićeni kao mečke, niko ne sme da im priđe blizu. Ali zato u Evropi... Trt Milojka !
Lone Wolf
Dok se za tvoj Partizan ne zna da li je jači u Evropi ili u derbijima?
Marko
Zvezda je najbolja u Srbiji i zato cemo uzeti drugu uzastopnu titulu bicemo sampioni u to nema sumnjei imacemo dve titule vise od komsija 28 26 znamo da nece da im bude svejedno zato grobari vasa utesna nagrada ce biti Kup
Прикажи још одговора
Ništa novo,
u PREMIJER ligi. Znači da će samozvani Grof izvesti kombinovani sastav za ovu prijateljsku utakmicu.
glok
Bolje nego partizan Tole liga, zvana pTl!
dexim
Od kada nam je Rasim ljajic prijatelj? Dobro znas ko je i sta je Rasim Ljajic u Partizanu i Pazaru.
Zvezdas
Najkvalitetniji smo tim to je ocigledno.
Lone Wolf
Mi šumara, a kod vas se samo bukve smenjuju! Koliko platite da vam pošaljenmo Ratka Dostanića?
qql
Uz pošteno suđenjebili bi kao i Partizan oko sredine tabele a bez pomoći države prva srpska lig možda
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.