Почетна / Фудбал / Звезда

Срнић и Петковић можда данас напусте Звезду, Кахриман иде ако нађе клуб

За Срнића постоји интересовање из Француске, а Петковића из Белгије.
ФОТО: ФК Црвена звезда

Последњег дана прелазног рока могло би да се догоди да још неко осим Александра Катаија напусти Црвену звезду, као кандидати се помињу Славољуб Срнић и Марко Петковић.

За Срнића постоји интересовање из Француске, а Петковића из Белгије.

Филип Манојловић је од јуче и званично повратник у Црвену звезду после позајмице Бачкој и од следећег кола ће бити прва опција између статива. Дамир Кахриман има дозволу да иде у случају да пронађе клуб.

Ако се догоди да Кахриман не успе да пронађе нову средину, остаће на Маракани, али старту позицију као први голман имаће Манојловић.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rašo
Pa ovi nisu ni jedne čarape pocepali u Zvezdi a idu !?
Giga
Mec i Gengan su za Srnica al je problem svota koju nude.. Mec 400.000 u dve rate, a Gengan nudi 500.000 al u narednih 18 meseci.. Mislim da bi bila greska pustiti ga jer vredi 2 miliona..al s druge strane nema Zvezda puno utakmica nije bilo potrebno nagomilavati igrace. Petko je kandidat za Andrleht i Zute Varegem.. Ponuda od Andrlehta je 800.000 u 4 rate. Vidim da svi kazete da nemamo beka, al u omladinskom pogonu su dva fantasticna beka Filip Stankovic i Nikola Pejovic koji cekaju svoju sansu. Kahriman se nudi klubovima u Kazakstanu i Azerbejdzanu. Mislim da bi bilo pametno osloniti se na mlade snage ove sezone, vrati ti Moucea prekinuti pozajmicu dok se moze, zadrzati Srnica da on i Plavsa operisu po boku u sredini Babunski centralno Micel uz Rileta i Poletanovica..pustiti Milosevica da igra beka levog moze on to dobro da odradi. Napad Viajara,Joveljic,Orlandic koji odlicno igra i koristi sanse. Na golu Manojlovic, odbrana je jedino problem al i za to ima resenja..
Giga
U bajci koja se zove transfermarket. Specijalizovani sajt koji odredjuje cene igraca na trzistu. Izvoli pogledaj pa se uveri koliko ko vredi.
У којој бајци
Срнић вреди 2 милиона? Значи Срнић плус нешто ситно = Катаи? Успут, Петко вреди 2 милиона, а Цветко милион и по! Рођен си за менаџера.
glok
Petkovic je u Zvezdi vec par godina na ` foru` ..
Sima sever
Fenomenalni Petkovic mora da ostane.
zorba
Petkovica zadrzite po svaku cenu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.