Почетна / Фудбал / Звезда

Божовић: Канга ће играти од почетка... Свим серијама некад дође крај... (ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде овог викенда играју последњу утакмицу на свом стадиону у 2016. Они ће у суботу 10. децембра дочекати екипу Радничког из Ниша у мечу 20. кола Суперлиге с почетком у 18 часова
ФОТО: Н. Неговановић

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић очекује да нова три бода неће изостати.

- Раднички је једна од квалитетнијих екипа у нашој лиги, сигурно ће доћи на наш стадион са великим мотивом и желеће да прикажу себе у најбољем светлу. Надам се да ћемо ипак успети да на свом стадиону једну утакмицу приведемо крају без драме. Верујем да ћемо забележити победу и да ћемо у последње коло ући са бодовном предношћу која ће нам омогућити да будемо јесењи шампиони и да мирније дочекамо наставак шампионата.

У последњих пет кола Нишлије су забележиле три пораза и два ремија.

- То ништа не значи, свим серијама некад дође крај. Мислим да су они екипа која има квалитет, а зашто им мало лошије иде у последње време то не могу да кажем. Ипак, надам се да ће ту лошу серију да продуже бар за још једну утакмицу. Свакако морамо да будемо опрезни јер су знали много пута да нас изненаде. Имају искусну екипу, а ту пре свега мислим на центархалфа Булатовића и на Сашу Стојановића који је играо код нас, он је мозак те екипе. Опасан је и Арсић, пре свега из игре, има одличну леву ногу, а и Мркић би могао да нам прави проблеме. Сасвим су солидна екипа за наше прилике и сигурно ћемо морати да пружимо максимум да бисмо их победили.

Оно што радује искусног стратега јесте повратак Канге у екипу.

- Канга ће сигурно играти од првог минута, а за колико је спреман показаће утакмица. Сви осим Рендулића и капитена Луковића су здрави - закључио је  Божовић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nick
I mali mrav je potpuno spreman a mi se za njim isplakasmo vise nego za Marsalom !
JNA ARMIJA
Nadam se da Toncev vec nije uspio da upetlja prste u ovako kratkom periodu.Gle cufa Radnicki ne zna za pobijedu poslednjih 5 utakmica,gle cuda od kako se poceo spominjati Toncev da dodje da pomogne Radnicki.Od tada se Radnicki ustalaso i krenuli su losi rezultati,toliko je Radnicki iskusnai dobra ekipa da ne moze da dozvoli sebi da igra kuci 3-3 sa otpisanim Borcem,i da prima 4 gola od Ckkarickog.Ajde da vjerujemo da je ovo igracka kriza a ne bocni vjetrovi,i da ce sportski zasijati na stadionu Cz.Nadamo se da grofova zelja nece biti ispunjena da odigraju jos jednu utakmicu lose,nadam se da mu Toncev to nece ispuniti.Milim da ce se igracima Radnickog dati pravo da se RASTRCE po terenu i pokazu koliko vrijedi akruelni prvak.Mladost je stigla gol zaostatka sa igracem manje i brutalno je ostecena u 90 minuti,onaj skandalzoni ofsajd.Da ne zaboravimo i sledecu utakmicu i be dosudjen penal za Vozdovac,niko ne smije da se pozali, a da je protiv Partizana bilo 5 minuta za spas srpskog fudbala.
алекса
Кошарку пратим од времена када су у Зведзи играли Радовић, Јанковић, Авдија, Богосављев, Караџић... Касије Дабић, Жижић. Када је тренер био Ранко Жеравица па Владе Ђуровић па Мока... Ватерполо НИКАДА нисам пратио, али знам, рецимо, да су у Звезди почели Шапић и Ћирић.рукомет слабо... Али памтим времена када су за Звезду играли Јовица Цветковић, тада млади Стојановић бранио. Што се фудбала тиче, запамтио сам Савића, Шестића, Пижона, Дику Стојановића (старијег), Крмпотића, браћу Ђуровски, Павловића. Ја сам стари Звездаш. Домаћи фудбал пратим од времена старе Југе. Па памтим Шкору, Слишковића, браћу Вујовић,
Realni bivši Zvezdaš
Gledam fudbal jer volim tu igru.Ali ko još može voleti Zvezdu i Partizana. Partizan ne volim po nasleđu,jer sam bio Zvezdaš-Nikad se nije loše vratiti sa pogrešnog puta. Ja sam Nišlija i za Radnički navijam. Navijam i za Radnički zbog imena, a ne više za prozapadnu Crvenu Zvezdu sa simbolom američke zastave i kojoj je sponzor IDEA. Zvezda je na žalost uvek bila državna.Ali bar da je ostala Crvena i radnička,nego je sad ko fol četnička.
Прикажи још одговора
Savic
Svi na Marakanu, zvezdinim fudbalerima treba podrska.
Najzad
Najzad docekasmo i Kangu jer tu na sredini terena smo imali rupu zato smo tako i lose igrali u poslednje vreme.
Zvezdas
Radnicki je jedva izvukao bod na svom terenu protiv Borca i moramo to da iskoristimo sto sada lose igraju... Nema opravdanja samo pobeda.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.