Почетна / Фудбал / Звезда

ГРОФОВ НАСЛЕДНИК: Јовановић први пик, Лалатовић најреалнији, могућ и повратак Стојановића

Ретко се дешава да лидери шампионата траже тренера у зимској паузи, али управо је пред таквом ситуацијом управа Црвене звезде.
ФОТО: В. Марковић

Одлука Миодрага Божовића да се повуче, додуше још незванична, није гром из ведра неба, па је и логично да су одређени контакти већ успостављени и није изненађење да као први кандидат за Грофовог наследника фигурира – Иван Јовановић!

Имале су неке од претходних управа Црвене звезде велику жељу да доведу Јовановића после сјајних резултата са Апоелом, али је долазак на Маракану био далеко мање примамљив од арапског новца.

Кипарски успех наплатио је ангажманом у Емиратима, водио је од 2013. до недавно Ал Наср из Дубаија. Сада је слободан и са те стране не постоји препрека да стигне у најтрофејнији српски клуб, али је реалније да сачека нову инострану понуду него да први пут као тренер ради у домовини.

Зато веће шансе да седне на клупу Звезде има – Ненад Лалатовић!

О повратку младог стручњака на Маракану, шефа у комплетној сезони 2014/15, месецима се причало у звездашким фудбалским круговима.

Сада, у ситуацији када је Божовић пред одласком, још гласније и конкретније. Лалатовићев останак у Војводини на пролеће мало је вероватан из разних разлога, мало је недостајало и да у јеку јесењег дела сезоне пређе у Чукарички.

Није Лалатовић једини потенцијални повратник на место шефа стручног штаба Црвене звезде, него и Славиша Стојановић!

Човек који је донео титулу 2014. после шест сушних сезона је без посла од одласка из кинеског Чангчуна, има заговорника тезе да је заслужио извињење и сатисфакцију у новом уговору зато што је 2015. замењен Лалатовићем.

ГРОФ ДАНАС ПРЕД НОВИНАРИМА

Одржаће Миодраг Божовић данас редовну конференцију за медије уочи суперлигашке утакмице, нема дилеме да ће меч у Сурдулици остати у другом плану дискусије искусног стручњака са новинарима.

Екипа јуче није имала тренинг, Гроф не практикује разговор са медијима телефонским путем, па је јуче изостала реакција искусног стручњака.

Коментари36
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dejan Andjus
Misko taksista je najbolje resenje.
Ludi Milojko
I ako Zvezdu preuzme trener Javora bice prva zato sto ima pomoc drzave i sudija.To je svima jasno.
hogar
čini ti se
JNA ARMIJA
Celavi vas ojadi u derbima,cini mi se 3-0 ima skor.Jedanput je Tralalatovica dobio,pa Stojanovica-strucnjaka,I laznog trenera Bozovica.
Прикажи још одговора
Vojvoda
Zasto da menjaju trenera kad su prvi na tabeli?Ne razumem tu logiku.
Banega moj dobar kolega
Samo Pizon,Nesko Milovanovic,ili Curcic!!Ostale ne priznajem.
gugl
A koliko ja vidim Nesko trenutno nema klub u Superligi gde i Zoran Govedarica ima klub tako da...
Branko
Ako je prostak, onda je tvoja zvezdana jedini klub, gde je trebao da igra.
Прикажи још одговора
Patrick
Konte ostani,zbog nas grobara!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.