Почетна / Фудбал / Звезда

Петковић остаје у Звезди

Десни бек Марко Петковић намерава освајање треће титуле са црвено-белима
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Има још много времена за зимске трансфере, али је скоро извесно да се на десном боку Звездине одбране ништа неће мењати и да Марко Петковић остаје бек барем до лета. Уколико се најаве потврде, а тренутни лидер на табели задржи предност у односу на Партизан, некадашњи капитен младе репрезентације Србије ће освојити трећу титулу од доласка на Маракану из ОФК Београда.

Петковићу уговор истиче наредног лета, очекује се да га продужи на још годину дана. Чак и ако се догоди да не дође до потпис ове зиме, то се неће одразити на статус стандардног десног бека.

Није искључено да Црвена звезда ангажује ове зиме десног бека после растанка са Милошем Цветковићем, а можда се то и не догоди у случају да Марко Мијаиловић у припремном периоду увери тренера Божовића да је стасао за први тим Црвене звезде. Као бочни дефанзивац пре годину дана је испробан и Милош Стојановић, оставио је тада бољи утисак него као штопер.

Петковић је једини актуелни првотимац Црвене звезде из генерације која је у сезони 2013/14. вратила титулу. До лета је ту био и Саво Павићевић, али је одлучио да смањи изазове на заласку каријере и прешао у суботички Спартак.

Занимљиво је да је Петковић био пред одласком из Звезде после првих 11 месеци у клубу, преговори са Спортингом из Лисабона ус одмакли и пропали у последњи час.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ajde
Gde će on inače,da je neke pravde i kvaliteta 90%njih nikad ne bi ni videlo Marakanu ,a kamoli trenirali i još gore igrali,da se razumemo to se odnosi na zadnjih 20 godina,a sve je gore i gore,pre nekoliko igrača zaluta,ima veze,guraju ga,ovako,onako,politički,ne snadje se,povrede,pogreše u proceni,a sada je skoro svaki u takvom nekom problemu,a plaćen mnogo više,nego ranije istinske legende i klasni igrači...Navijači takodje bagra organizovana i kriminalna,ranije pravi zaljubljenici i poštovaoci fudbala...
зики
зна ли ко до када траје уговор милану родића у крила совјетов и да можда партизан неће купити вукановића из напредка поготова ако знамо да хе рашовић тренер партизана?
a ko je lud da ovo kupi?
hahhahahhaha
Zvezdaš
Ma šta govorili o njemu,Petković je vrsan desni bek koga dugo nećemo imati.Imao je dosta grešaka i propusta u ove 4 sezone igrajući u Zvezdinom dresu,doduše praćene povredama,ali je ostavio veoma dobar utisak na nas navijače.Ako bude išao pravim putem biće bolji od Ivanovića to vam garantujem.Pele majstore želim ti da se sa 3 titulom oprostiš od najvećeg srpskog kluba na pravi način.
Бане Ивановић
Кажеш биће бољи од мене. И још гарантујеш! Ево, у опкладу пред аудиторијумом да неће. Имаш ли чиме да се кладиш или онако млатиш?
@zvezdas
pa imao je i onj bek sopota manje propusta,pa bi mozda trebao u barsu?
crno-beli svet
I pored "brojnih" ponuda bogatih zapadnoevropskih klubova,odlucio je da ostane u "voljenom klubu".Ahahahaaa ahahahaa...
PENZIONER
a gde bi ON jos to mogao da igra ... sem u ovakvoj zvezdi i NAMESTENOJ-NEREGULARNOJ JSL ...
crveno-bela planeta
Klub ti se raspada, ali ti si i dalje vezan za Zvezdu. Svaka cast.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.