Почетна / Фудбал / Звезда

ПОЛЕТАНОВИЋ КАО КАТАИ: Звезда нема паре за откуп везисте

Већ сада је извесно да Црвена звезда неће наредног лета да откупи Марка Полетановића од Гента.
ФОТО: В. Марковић

Није у питању незадовољство играма 23.годишњег везисте, него висока откупна цена – 600.000 евра.

Најтрофејнији српски клуб већ дуго није у ситуацији да плаћа обештећења за играче, тако је данас и неће се сигурно променити ни за пет месеци.

Слична ситуација била је и са Александром Катаијем. Одиграо је сезону у Звезди, црвено-бели нису имали новац да откупе уговор од Олимпијакоса. Луцидни офанзивац је повукао у том тренутку потез на своју штету, али у суштини направио мудар корак.

Направио се споразум са Грцима око отписа новца и одлучио да остане на Маракани. Одиграо је затим најбољу сезону у каријери и дошао до богатијег иностраног уговора.

Хоће ли Полетановић у данима одлуке да пође Катаијевим путем, рано је за прогнозе. Много зависи и од улоге у тиму за пролеће, игара, али и Гентових намера јер је уговором везан за белгијски клуб од краја јуна 2018. године.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zvezdaš
Poletanović nije toliko loš igrač ali kao takav nije za Zvezdu.Odigrao je može se reći solidno ovu polusezonu,tako da mu se treba zahvaliti na pruženim partijama u našem tresu i oprostiti se sa njim već sada u Januaru.I onako nema mesta pored Donalda,Le Talleca,Kange,Račića,Adžića a i bolje da forsiramo mlađe snage,nego da bacamo pare na nekog igrača koji ne može da doprinese i opravda toliki novac,jer to je pravi i jednini put naše Zvezde.
Jeste
Ako imamo klince koji mogu da igraju ali mi se čini da nemamo. A i ne slažem se da treba da ide ovaj matori Poletanović od 23 godine... Ponekad mi se čini da ljudi ne komentarišu nego samo fantaziraju...
Nikola
Kakav crni Poletanovic,ja bih mu se zahvalio vec sad u Januaru,ma ispod prosecan igrac.
Gruja
Nema para?! Nabavice se, za drzavno mezimce mora biti, kako je cuveni Dr. rekao : "Pare ce se nekako naći"...Penzioneri, prosvetari, lekari...pokazite se, odvojite od primanja za pojacanja...
@Miki
Toliko nam para dade da nam ni jedan klub vise nije stabilan, rukomet, vaterpolo, kosarka, jos fudbal se malo drzi, hvala mu za toliku pomoc.
Miki
Pa vidiš da se tvoji ubiše od hvale Vladi i Premijeru jer su dali pare kada ste izbačeni iz Evrope. Nemoj da menjaš teze i ispiraš savest.
Bosko
Prvi put da mi je drago sto Zvezda nema pare
Preoštar si
Ni Katai nije imao puno bolju statistiku u prvoj polusezoni... A i mi smo se više branili pa nije ni smeo da prelazi, pola koliko rupa je bilo iza njega...
Nikako
Ja sam u startu mislio da je dobar, ali sam se prevario debelo.Kako rece, i sam sam bio na svim mecevima na Marakani, i gostovanjima po Bg.Decko je spor, davi loptu, ne stvara sanse, blago receno smesan igrac.Ucinak u 20+ meceva 3 gola i 1 asistencija, ej 1 asistencija.
Прикажи још одговора
Mare
Normalno da nece, decko nije ni standardan...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.