Почетна / Фудбал / Звезда

Џајић: Нема ништа од регионалне лиге, овде само што рат није поново букнуо!

Појединци све гласније заговарају да је спас у регионалном такмичењу, какав је ваш став?
ФОТО: Н. Неговановић

Нема од тога ништа. Овде, поготово у последње време, само што рат није поново букнуо. Сме ли неко, уопште да јавно изрази спремност за такво такмичење и његову организацију? Једино Европа да нареди, прихвати обавезе... Имао сам срећу да фудбалски сазревам у југословенској лиги, међу четири најјаче у Европи, чије димензије су далеко пребациле локални карактер. Овог пута не видим шансу за рестаурацију тог система – искрен је Драган Џајић.

Можда у неким лепшим, будућим, временима?

Не знам ни тада...

Комплетан интервју можете да прочитате у Журналовом Магазину, који добијате уз сваки купљени број Спортског журнала за суботу, 28. јануар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vagrant
Na zalost Dzajo mislim da si u pravu!
Knego
Tako je Džajo, legendo!
Mare
Pa, sa obzirom na sadasnje vlastodrsce na Balkanu, Dzaja je potpuno upravu. Oni se nadmecu ko ce vise koga da mrzi, a devedesete su kao davmo prosle. E Srbijo zemljo medj slivama.
Karlo Veliki
U ovom trenutku samo slepci mogu uvesti Srbiju u rat, jer nas posle njega ne bi bilo. Ti isti a i slicni slepci propustili su sansu da budu pobednici pre cetvrt veka. Od Milosevica do danas svi celnici Srbije su se nebeski ponasali, ubedjeni da su planetarni likovi a u biti nisu nista drugo do slepi i ispolitizirani beogradski bukaci koji ne vide dalje od Sopota.Istorija retko ponavlja sansu.Dzabe avioni i raketni sistemi ako je granica kao svajcarski sir....Danas, ko god krene od Beograda na jug naici ce na sela bez mladih ili samo sa starima. Ako bi nam sada vratili KiM Albanci bi za 5 godina stigli na liniju Krusevac-Kraljevo, bez obzira sto bi neko na TV balavio kako se nicega ne plasi i da se to nikada nece ostvariti.
Igor d
Slazem se sa dosta toga mada su ovo ipak sportske vesti i komentari.Normalno rat niko ne voli ali se mi tu nista ne pitamo,pitanje koliko zele i drugi,vise je sve ovo skupljanje politickih poena.Sto se tice granica,albanaca ne verujem da ce ikad celo Kosovo opet biti nase ali nije posteno da oni dobiju sve a mi nista.A ovakve granice smo dobili sto smo pravoslavci i sto nas vec dva veka zapad smatra za male ruse.Odnos albanaca i srba ce se resiti kao nemacko/poljsko ili ceski a to je da na tertoriji jednih nece ziveti drugi,samo je pitanje u kojim granicama.Natalitet je na Balkanu zaustavljen svuda,pa i kod sipaca.Po svetskim prognozama posto nas najvise ima ako ostane sve ovako mi cemo zadnji nestati na ovom delu Balkana.A ako se dogovore velike sile,nema sta da se mi pitamo hocemo li pripojiti neke ex nase teritorije,narod..moracemo.Ni vecina iz evropske unije nije htela slepce bugare,rumune,hrvate ali su ih pod pritiskom prihvatili kao i ovo priznanje Kosova.To je to moj Karlo.
Juznoprugas
Ruska cizma pre vratima Balkana.Pitanje je dana kad ce uci Srbiju,CG,RS i Bjrm.A mi da se ujedinjujemo u neku jugo ligu?Posle vojno politickih obrta kad povratimo uz pomoc Rusa veci deo nase terirorije.Napravicemo mi nasu Srpsku ligu od Vardara do Kostajnice preko Pristine,Prizrena i Podgorice!Dzaja ne sme da kaze da je i njemu lice belo i da mu lepo stoji cetnicko odelo...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.