Почетна / Фудбал / Звезда

Печник: Трансфер у Каљари није близу, играћу против Војводине

Наставиле су да се ређају непријатне вести за навијаче Црвене звезде, буду ли потврђене у пракси амбиције шампиона постале би угрожене. На већ известан одлазак капитена Ненада Милијаша у турску Манису, надовезала се могућност да нови члан Каљарија постане Нејц Печник
ФОТО: Н. Неговановић

Кад информацију објави „Газета дело спорт“, онда је јасно да је реч о озбиљној причи. Печник је одрадио у уторак тренинг и наставио припреме за дерби са Војводином, није одбио да се јавно осврне на интересовање Каљарија.

Ништа конкретно, није било позива претходних дана из Каљарија. Контакт са тим клубом је од раније – истакао је Печник.

Репрезентативац Словеније је крајем јула, у Термама Чатеж, договорио са Звезданом Терзићем и Славишом Кокезом останак у Црвеној звезди.

Ако бих одлазио, мораће клубови да се договоре. Играч сам Црвене звезде, трансфер у Каљари није тако близу како се у Италији писало. Играћу 100 одсто против Војводине – јасан је Печник.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nadimak mora da sadrzi 2 ili vise karaktera
Bilo bi dobro da ga mozemo prodati za neke pare,Avramovski je strasan talenat,zauzeo bi njegovo mesto...
bokiUSA
Ako bi dali dobru lovu pa i ok. Ali sumljam. Nisu ga angazovali kada je bio obodan igrac zasto bi sada placali? Jedino ako nemaju istu upravu kao i mi. U svakom slucaju ako ode i on bicemo bez Milijasa i njega slabiji 30 procenata. Ovi novi mi ne ulivaju poverenje.
Nikola
Nema potrebe prodavati igrace poput Milijasa i Pecnika, ne znam stvarno sta uprava pokusava...
Nikola
Za Pecnika i Milijasa se ne isplati prodavati , lazovica treba prodati jer je zasluzio. Milijas da je malo pameti u upravi uradili bi isto sto i sa Sasom Ilicem u Partizanu.
upravo tako
Novac ce obezbediti navijaci poput tebe koji imaju placenu clanarinu I redovno idu na utakmice I kupuju ulaznice
Matematika u srcu a Zvezda u k.....
Nejc Prečnik.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.