Почетна / Фудбал / Звезда

Аџић о маказицама: Лепа увертира пред дерби

Иако није било неизвесне завршнице у судијској надокнади виђен је можда и најлепши детаљ на мечу. Лука Аџић је маказицама затресао мрежу Бачке и поставио коначан резултат 3:0.
ФОТО: ФК Црвена звезда

- Овог пута отворили смо утакмицу на време, дали смо гол у првих пет минута и све је било много лакше после тога. Били смо доминантни током читавог меча и радује ме што смо добили убедљивим резултатом. Противници нису имали много шанси, такође смо се добро бранили и честитао бих својим саиграчима на приказаној игри - рекао је Аџић.

Звездин крилни нападач је постигао врло атрактиван погодак у последњим минутима меча.

- Ово је лепа увертира за дерби, много ми значи што сам постигао погодак. Не дајем често овакве голове, али кад год ми се пружи шанса фокусирам се само на то да што боље шутнем. Овог пута нисам био сигуран да ће ући, само сам гледао да ударим лопту како треба. Сви саиграчи су ми честитали заједно на терену, заиста је било велико узбуђење.

 

Сада су мисли свих играча усмере ка вечитом дербију.

- За мене је врло битно што сам на овом мечу добио мало већу минутажу и што сам је искористио на прави начин. Надам се да ћу шансу добити и на дербију. Сигурно нас очекује лепа утакмица, значи нам што смо одиграли два добра меча од старта сезоне и надам се да ћемо у истом ритму и наставити - закључио је Аџић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.