Почетна / Фудбал / Звезда

Звездина "петарда" за Мокру Гору, по два гола Вујаклије и Орландића (ВИДЕО)

У пријатељској утакмици Црвена звезда је у Београду савладала екипу Мокре Горе 5:2 (2:1)
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Црвена звезда – Мокра Гора 5:2 (2:1)

Београд - Стадион: Рајко Митић. Судија: Андрија Стојановић (Београд). Стрелци: Вујаклија у 20. и 21, Орландић у 51. и 64, Милић у 81. минуту за Црвену звезду, а Седларевић у 36. и 86. за Мокру Гору.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Станковић, Срнић, Рачић, Ракић, Милошевић, Милијаш, Полетановић, Аџић, Милић, Вујаклија, Павков. Резерве: Кахриман, Ан. Луковић, Орландић, Сикимић, Вучићевић.

МОКРА ГОРА: Ђорђевић, Изберовић, Михајловић, Ђаковић, Живић, Башћаревић, Радојевић, Воштичћ, Бешовић, Вукосављевић, Седларовић. Резерве: Станић, Славковић, Милојевић, Перовић, Милосављевић, Караматић, Танасковић, Ракић, Милошевић.

 

Пријатељска утакмица против Мокре Горе послужила је Звездином тренеру Миодрагу Божовићу да провери и фудбалере који су имали мању минутажу у претходној утакмици, или нису уопште играли.

У стартној постави нашао се и омладинац Слађан Ракић, који је у тандему са Урошем Рачићем чинио последњи бедем испред Станковићевог гола.

Црвена звезда је повела у 20. минуту утакмице, а стрелац је био Срђан Вујаклија. Ненад Милијаш је још једном показао да је најбољи извиђач прекида, а Вујаклија је спретно главом затресао мрежу по први пут.

Само минут касније, Вујаклија је поново био стрелац. Овога пута, Славољуб Срнић је био у улози асистента, а Вујаклија је са десетак метара успео да повиси предност Звезде.

У 28. минуту утакмице, Луку Аџића који се пожалио на повреду заменио је Вања Вучићевић. До краја првог дела игре виђене су још три занимљиве ситуације. Мокра Гора је у 36. минуту смањила резултат преко Седларевића, а Милан Павков је у 40. погодио пречку. Мокра Гора је могла и до изједначења, али из изгледне прилике гости нису успели да погоде.

У наставку утакмице, сви играчи са клупе добили су прилику, а након изласка Милијаша, капитенску траку понео је Славољуб Срнић. И као што смо и навикли, тек што је ушао у игру, Петар Орландић се уписао у стрелце.

Играо се 51. минут, Орландић је искористио асистенцију Вање Вучићевића и вратио Звезди два гола предности. У 64. минуту Орландић је поново затресао мрежу, овога пута главом, и питање победника од тог тренутка било је решено.

Није било много прилика све до 81. минута, када је Немања Милић постигао гол, а Петар Орландић је овога пута био у улози асистента.

Коначан резултат утакмице постављен је у 86. минуту, када су фудбалери Мокре Горе успели да постигну други гол за 5:2.

Након меча, своје утиске изнео је Петар Орландић, двоструки стрелац:

- За мене је свака утакмица подједнако важно. Наравно да играчима са мањом минутажом значи да играју пријатељске мечеве када се не нађу у саставу за првенствене дуеле. Ово је била одлична провера за нас и драго ми је да смо се добро показали. Свакој утакмици приступамо максимално озбиљно, то се видело и данас. Наравно да ми много значи што сам дао два гола, сваком нападачу голови значе. Ја сам се од старта припрема уписао у листу стрелаца на свакој пријатељској утакмици и надам се да ће ми форма ићи ићи узлазном путањом.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

C.Z
Ocekivao sam da pregazimo Mokru Goru, pa cak i sa kojim golom vise, ali nisam ocekivao da nam ubace dva komada u mrezu. To me brine.
Zizu
Imate pogon da mozete celu cetu da napravite tesko vama, ako se nesto izbaguje i poremeti u vasim dogovorima, pa izgubite ligu.. ima da se stropostoljite u propast nema te koreografije koja ce vas izvuci..
RIO
Nista se ti ne boj. Mi smo sigurno sampioni, a Partizan je izbacen iz Evrope i sledi mu raspad. Zivi bili pa videli.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.