Почетна / Фудбал / Звезда

ФС Косова не да Звезди да гостује у Грачаници: Раније су се српски клубови на Косову понашали као у својој кући и то нећемо да дозволимо

Косовски фудбалски савез позвао је Црвену звезду да тражи дозволу да одигра пријатељски меч у Грачаници или ће у супротном обавестити УЕФА и ФИФА о, како су истакли, илегалним активностима на Космету.
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Црвена звезда трећу годину заредом планира да гостује у Грачаници у Спортском центру "Драган Џајић", а меч је заказан за 23. мај.

Како су навели из косовског савеза, Звезда до сада није тражила дозволу, али се ситуација променила откад су добили чланство у ФИФА и УЕФА.

- Пажљиво посматрамо ситуацију, да би неко играо фудбал на нашој територији мора да добије писмено одобрење. Ако се нико не јави, интервенисаћемо код ФИФА и УЕФА. Раније су се српски клубови на Косову понашали као у својој кући и то нећемо да дозволимо - поручили су из ФС Косова, а преноси Зери.

Уједно, из ФС Косова упозоравају да меч не би смео да има обележја националистичког карактера, или да се користе слични транспаренти и како су нагласили разни провокативни елементи.

Утакмица у Грачаници игра се у хуманитарне сврхе и сав приход ићи ће породилишту болнице у Грачаници.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

fadiljev klub
kako je lepo videti kako se zbog ove odluke najvise obradovala vojna zaostavstina franje tudjmana i fadilja vkrija zvana JSD! Toliko o njihovom "srbstvu"!
@kosovo...,fadilj...
Sa cime li je vodja, danas, spremio sendvice?
Kosovo je Srbija
znaci ovi iz vojnog lavora preko svoje najvece legende kluba fadilja vokrija sad pokusavaju i na ovaj nacin propagandu samo da bi dosli do namestene titule ccc... Sad ce mo namerno da idemo bez ikakave dozvole U INAT i ovima sa lavora i njihov braci sa belim kapicama!
SRBA
E sada cemo da vidimo da li 'delije' i zvezda priznaju Kosovo drzavu. Ako odu bez moljenja i dozvola onda ne priznaju, sve ostalo je priznavanje.
Zoki
Ne trba nama niko da bismo se mrazeli, dovoljno je da se vas dvojica pojavite i da pokazete vecu mrznju nego bilo koji siptar is tzv. FS Kosovo!!! Smejurija, sami sebi smo najgori neprijatelji!!!! Zalosno...
exit
evo i mene treceg...
kiki
Šta sad kažete Delije, SAMOZVANI najveći Srbi. !?!?!?
Peconi
pa jesu samo kad to njima odgovara,a kad igra reprezentacija nema ih nigde

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.