Почетна / Фудбал / Звезда

Терзић: Предложићу да Бошко Ђуровски остане тренер, дуг је преполовљен

Ускоро ће управа Црвене звезде морати да пресече да ли тражи новог тренера или верује у Бошка Ђуровског
ФОТО: И. Милутиновић

О тренеру ће да одлучи Управни одбор, мој предлог је да остане. У кратком периоду је учинио много на стабилизацији клуба. Осећа га, сазрео је, зна да ради овај посао и може да води клуб до дупле круне у следећој сезони – рекао је Терзић.

Делије су имале поруку током дербија да их не занимају приче, него колики ће дуг да се потпише.

Преполовила је Звезда дуг, а то ћемо рећи на Скупштини. Није у реду да чланове информишемо преко медија. Крваво смо радили протеклих годину дана. Ово што смо урадили на пословном плану важније је за будућност Звезде него да смо узели три титуле, враћамо клуб на стабилне ноге – рекао је Терзић.

Коментари49
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

pera mungos
Mislim da bi trebalo da dovedemo Murinja možda on uspe da pobedi Nikolića.Izgubili smo 4 derbija/ne računam ono nerešeno kada smo dali gol iz auta/Da su Đurđević i Leonardo i Kosović realizovali šanse koje su imali lepo bi se proveli.Što se Terzića tiče mislim da se navijači pitaju kako je to doktor prepolovio dug.Njega treba da preuzmu istražni organi kao i onog Đurića.Kakav Đurovski smučile mi se njegove izjave posle derbija.Dovedite ako možete Piksija ,a za trenera Pižona,pored toga što su stručni oni su i gospoda i lepo vaspitani ljudi
Вук-026
Најјачи коментар, убедљиво, који прочитах овде, јесте да је Звезда наводно била привилегована увек, а нарочито последњих десетак год. Даће Бог да ви будете привилеговани као што је била Звезда, наредних десетак год. Па ћете за 5 до 7 год. играти Српску лигу, група "Београд" уз све те "привилегије". А, то колики је дуг, па нема ту претеране лажи и преваре - подвуче се црта сад на скупштини, погледају се папири и онда знамо на чему смо. Једноставно да једноставније не може. Ипак, комшике треба мање да се брину око нашег дуга, већ да сами себи поставе питање, одкуд њима дуг од (безмало) 25. мил. евра, поред све те (назови) доминације Партизана, играња неколико ЛЕ и две ЛШ у задњиг десетак година. Где су вам новци? То се ви запитајте. А, Звезду пустите да сама реши своје проблеме.
djoma
Pustite coveka da radi posao,kad je dolazio dug je bio 55 miliona i niko od sadasnjih kriticara se nije nudio da preuzme Zvezdu.Svi mi koji smo navijaci Zvezde bi u tom trenutku pristali da ne osvajamo titulu 5 godina ali da Zvezda vrati dug.Dug koji su pravili Dzajic,Lukic,Stojkovic,Spasojevic.Nije Terzic doveo klub pred gasenje nego oni.Cudo kako se sve brzo zaboravlja..Dug se moze smanjiti i kroz dogovor sa poveriocima,sto je tu cudno.I njima je bolje da pristanu da dobiju 5 miliona u sto rata nego da insistiraju da im se vrati 10 miliona, a klub u medjuvremenu nestane pa dobiju sipak..
SrbaSever
Ahaaa, ti verujes u to sto si napisao? Strasno!
sone
terzicu gledaj da unistis zvezdu kao i ofk beograd pa da to bude derbi u prvoj ligi srbije
sone
ko ce biti sledeci trener u fk crvena zvezda

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.