Почетна / Фудбал / Звезда

Александар Катаи на Маракани!

Договор је постигнут синоћ, Катаи стиже у Београд у недељу и после потписа уговора ставити се на располагање Ненаду Лалатовићу. Младом стручњаку је у финишу прелазног рока испуњена велика жеља.
ФОТО: gazzeta.gr

Александар Катаи ће играти за Црвену звезду! Млади крилни нападач је пристао да настави каријеру на Маракани, долази на једногодишњу позајмицу из Олимпијакоса.

Договор је постигнут синоћ, Катаи стиже у Београд у недељу и после потписа уговора ставити се на располагање Ненаду Лалатовићу. Младом стручњаку је у финишу прелазног рока испуњена велика жеља.

Црвена звезда има могућност да откупи наредног лета или раније Катаија за 600.000 евра.

Катаи је прошлу сезону одиграо у Платанијасу и на 24 утакмице у грчкој елитној лиги постигао осам голова.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

čerčil
ima li u našoj državi neko mć da spreći dalje poniranje zvezde i spreči pad u ambis u koji nas vodi trio Kozomora - Terzić-Lalatović.Više i oni neznaju koliko su doveli igača i neznaju šta će sa njima.Lalatović ima mnogo želja i očekujem samo kad će poželta Ronalda,Mesija.Suareza.Odožili su izbor predsednika za decembar da bi još mogli da love u mutnome.Bože ako možeš i ko nije kasno da spaseš zvezdu od daljeg pada.
Gravediggaz
Ramadani i Damjanac vam je usao u klub sa Terzicem i sada razigravate njegove igrace. Prosto kao pasulj. Neka, malo da podelimo muku, dosta se obogatio na racun FKP.
ADVOKAT
Ovo je stvarno lakrdija! Nasa zemlja treba da se protera sa fudbalske mape Evrope! Duzni su preko 50 mil.€ ,dovode 11 igraca! Kako moze imati dozvolu za dovodjenje igraca? Bahatom ponasanju politicara je dosao kraj,kazu iz vrha drzave?! 7 ekipa je pred bankrotom zbog giganta koji im ie duzan,cuti se i dalje. Zasto ovaj gigant nije vec poceo da placa porez kao jedan KK koji jako smeta ovoj drzavi? Ali dobro,nicija nije do zore!
Dik
Aloo 7 godina to isto radi FK i KK Partizan i sad kad to Zvezda radi to vam smeta,a nije vam smetalo kad ste mogli da dugujete i Marku i Janku. Dugujete Banatu 2 miliona od Z.Tosica. Prvo im niste isplatili 600 000 na ime transfera, i jos 1 350 000 na procenat od sledece prodaje. BSK Borci necete da date pare od prodaje Savica duzite im 1,5 miliona jer je BSK sad u deonskom vlasnistvu C.Zvezde. Borcu iz Cacka za Knezevica niste ni dinara dali. Da pricamo o tim stvarima? A pricas o Zvezdi koja svima duguje,a sta je prema dugovanjima prema Zvezdi,o tome ni UEFA ni FIFA ne brinu. Rasing Santander duguje Zvezdi 6 rata od transfera Zigica i novac od prodaje posto je Zvezda imala 20% od sledeceg transfera. Oni ce se ugasiti i nikom nista. Nema potrebe da optuzujes Zvezdu,imas ti i u svom gnezdu problema,samo sto se dosta dobro kriju. I jedni i drugi pa i Vojvodina pokusavaju na sve nacine da zaobidju zakon,kao sto to rade i Man City,Celsi,Real,Barsa,Man Uni...
George S. Patton
Ovo je stvarno žalosno!!! Kakvo je on pojačanje? Pa on ni Vojvodini nije bio pojačanje, a kamoli Zvezdi da bude! Para nema, ali ih očigledno još uvek ima dovoljno za bacanje na propale talente! Umesto da igra neko od omladinaca, igraće večiti talenti i splavaroši! Bravo Terziću, da te nema od blata bi te pravili!
Braca su nam bas pomogla
12.000 evra ce zaradjivati mesecno. Pa 12 000 evra pomnozimo sa 12 meseci to je oko 145 000 evra. Toliko ce mu Zvezda dugovati. Navodno Zvezda je smanjila plate i imace plate koliko moze da se isplati. I ako dobro odigra mozemo da ga otkupimo za 600 000. Kao da mi imamo i ovih 145 000 za platu,a kamoli 600 000 ako pozelimo da kupimo polovnog igraca koji nije puno presao,i dalje ima garanciju. Koliko se secam Terzic je rekao da ce sansa se pruziti Zvezdinoj deci iste reci je ponovio i Lalatovic,samo igraci od kojih Crvena Zvezda ima korist i profit,nikakvi menadzeri i pozajmice. I onda dovedu ovog Katai koji i na pozajmici u Vosi nista nije pokazao,vrate onog Pecnika koji ima 200 000 evra platu i to tako lepo u krug se vrti prica. Ocajno odradjen prelazni rok bez obzira sto nema para,jedino bi mogli da pogodimo s Planicem. Dobro odradjen prelazni rok bi bio da se prodaju odredjeni igraci i zamene igracima iz omladinske skole i 2,3 mlada igraca iz domace lige,najbolja. To je uspesan rok.
grk
boli ga briga, lepo vreme i lepe zene u brazilu, uzivanje

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.