Почетна / Фудбал / Звезда

Лалатовић: Радоњић, у овом тренутку, не би требало да дође у Звезду

У интервјуу Ненад Лалатовић је признао и да се Звездан Терзић распитивао о Радоњићу?
ФОТО: И. Милутиновић

Да ли би Радоњић био појачање за Звезду. Похвалио сам га јер је сјајан играч. Смршао је десет килограма, вратио се у фудбал, али у овом тренутку можда не би требало да дође у Црвену звезду - рекао је у интервјуу за наш лист тренер Брђана Ненад Лалатовић.

Зашто?

Радоњић је играч за Звезду по квалитету, али ће бити појачање од децембра кад одигра више утакмица. Тада ће моћи да донесе превагу као Катаи. Имао је дугу паузу и требало би га пустити да одигра у континуитету до краја године у Чукаричком, то је још 22 утакмице и ако Звезда рачуна на њега требало би да га доведе у децембру.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ccc...
Ccc... ovaj se vise brine za dobrobit Zvezde nego za dobrobit kluba koji trenira??? Pa, gdje to ima? Ja da sam vlasnik Cukarickog, ja bih mu momentalno sad dao odkaz. To jest, dobio bi momantalan odkaz u bilo kom normalnom klubu. Ili bi minimum bio financijski sankcionisan od strane kluba, plus obavezno javno izvinjenje na konferenciji za stampu. Ccc... sta ti je Srbija??? Dok svi hitaju prema naprijed, mi uvijek idemo unazad. Ccc...
Nick.cdn
Ovaj covek kao da nezna gde trenutno zaradjuje za zivot. Neverovatno kako se podanicki dodvorava zvezdastvu ili tacnije kako omalovazava trenutni klub Cukaricki.
RRR
Jedna tekma u prvom timu PFC -a i nema mesta u CZ . To je moj mopalni okvir.
Бојан
Баш те смешни и жалосни. Дечко је Партизановац, играо од малене и пионира ту, а сада би да га неко украде. Па нема те тим за наше првенство, а оћете играче. Па зна се шампион и сви желе у Партизан јер је најјачи и најбољи клуб у нашој земљи. И ако имамо исти број титула као и Звезда 27, али опет смо јачи.
ccc
Šta ti to pričaš jel znaš ti što je bio sud udruženog rada. Pa to je bre Tito smislio u Kumrovcu to je bilo bog i batina. Mnoge su oni titule upravo zbog tih udruženih radova zgrnuli. Ko sme da se suprotstavi bogovima. E ode Tito pa ga nasledi Tole nešto slično u funkciji vojnog kluba samo smešnije. Kako vas bre nije sramota da se izvlačite iz te vaše rupe. Uši prego glave i ćut.
Ccc...
@jastreb Zato je valjda i dosao u Partizan? Sto nije, ako je toliki Zvazdas, otisao da trenira u Zvezdu nego bas u Partizan? Da, da, sigurno je ZATO otisao iz Partizana. Ccc...
Прикажи још одговора
Nula
али у овом тренутку можда не би требало да дође у Црвену звезду, rece lalatovic i ostade ziv. Posle Ovakve izjave , covek bi pomislio da je on u cz. A mi mislili da je mislima sa mladim reprezntativcima u poljskoj. A on vise prica ovih dana o Zvezdi, od svih sto su trenutno u njoj. Bruka.
Ccc...
@Staje Mozda jesi?
@StaJeLopurde
Možda sam glupav pa ne umem da objasnim kako Stolica i Rašović nisu osvojili ni bod protiv Partizana, ali znam da Terzina Zvezda u četiri utakmice protiv Partizana osvoji jedan bod i to golom iz golauta. Kada Terzina Zvezda ima tako ogroman kvalitet da sve redom šiša, što ne dovi Partizan makar dva puta i tako dokaže da je bolja? Pričate o 37 utakmica Partizana bez poraza, pa koliko je Zvezda imala seriju bez poraza ne računajući derbije koje kvalitetom nije mogla da dobije? Sve druge je dobila sem Voždovca? kako ne dobi ni jedan derbi? prestanite sa tom seljačkom demagogijom.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.