Почетна / Фудбал / Звезда

Амкар не да Јовичића, осим ако Звезда не плати пола милиона евра обештећења

Преговори Бранка Јовичића са Црвеном звездом ушли су у завршну фазу, одлуку о томе да ли ће везиста овог лета да појача клуб из Љутице Богдана донеће челници Амкара
ФОТО: ФК Амкар

Амкар тренутно не жели да пусте српског интернационалца Бранка Јовичића, уколико клуб за њега не плати обештећење од око пола милиона евра.

Овим потезом челници клуба из Перма су показали да озбиљно рачунају на српског итернационалца, који је у претходне две године играма, али и понашањем на терену и ван њега један од најбољих.

На потезу су сада водећи људи Црвене звезде, који ће уколико заиста желе да доведу одличног офанзивног везисту морати да одреше кесу.

Извесно је да уколико Руси не смање цену од трансфера нема ништа, а додатна препрека је што тренер Амкара инсистира на његовом останку.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

igor d
Sto kazu kume mnogo je...momak je odigro u ovoj poslednjoj sezoni 21 utakmicu,odnosno 918 minuta u jednom Amkaru koji spada u klubove koji se uglavnom svake sezone bore za opstanak u ruskom prvenstvu..Sto znaci ni 10 celih utakmica a 90% utakmica je ulazio sa klupe.Rusi su ga kupili za 100 hiljada evra kao mladog,perspektivnog igraca Borca a sad mi treba da im damo pola miliona za njihovu rezervu.To isto kad bi mi za Le Taleka trazili 3 miliona a ovaj nas polutan je makar bio standardan.Posto imamo lose iskustvo u dovodjenju pojacanja iz tih malih ruskih klubova Le Talek,Fibel..pa jos i rezervi,ja bi se debelo zamislio oko angazmana Jovicica i ako bi transfer bio mnogo manji.Ovde je veliki rizik platititi obestecenje do 200 hiljada evra a sve preko je sisanje.Na toj poziciji zadnjeg veznog trenutno imamo Donalda,Le Taleka,Racica kojim se mora dati sansa i koji je najbolji od svih,pa Milijas moze igrati isto i onda Ristic koji je bas indetican Jovicicu.To je sasvim dosta za sad.
Pedja
Znaci nema nista. Pola miliona je za nas fudbal previse, za te pare treba da bude igracina, a ne igrac.
General
Da nisu doveli (platili) Pavkova i Gobeljica (o pojedinim strancima da i ne govorim) bilo bi. Sve je stvar dobre strategije i procene.
Car
Cigani ulaze u novu sezonu sa pedeset i vise igraca u profesioinalnom pogonu ! Odakle pare ?
ccc
Ima se može se šteta samo što je vojni klub sirotinja njihovi transveri su konspiracija, agitacija i ostala Kumrovačka nasledja. Sramota šta se to radi van vojnog kluba. Kad se naredi ima da se sluša.
Borra
Ajmo zvezdo imas ti te pare pokazi da si klub samo jednog coveka samo vadi

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.