Почетна / Фудбал / Звезда

Ко ће на Малтежане: Руиз повређен, шанса за Луку Аџића

Гелор Канга нема право да игра због суспензије за евро утакмице од прошле сезоне, а највероватније у комбинацији неће да буде ни Џон Руиз
ФОТО: З. Миловановић

Руиза мучи повреда, видећемо до утакмице какво је стање.

И да Руиз нема здравствених проблема, логика је била да се у првих 11 уместо њега нађе талентовани Лука Аџић. Костариканац је на излазним вратима и чека трансфер у Турску.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Radmilo Bošković
Stigla je nova oprema za analitiku, dobijeni su prvi rezultati, koji se kriju i nova oprema za analitiku je, za sada, odbačena jer i dalje se veruje rezultatima (od oka) i raznim pričama, koje se prenose s kolena na koleno. Procurelo je da su ubedljivo najgore rezultate na testu imali Milijaš, Donald, Letalek a i da im je Boaći bio jako blizu i gle čuda, igrači sa ubedljivo najlošijim rezultatima, su danas nosioci igre Zvezde, protiv Florijane, ekipe podvodnih ronilaca sa Malte! Plašim se za ishod!
Pedja
Ma kakav Ruiz. I da je povredjen i da nije, vise ne treba da igra. I Milic i Adzic su bolji od njega, a nasi su igraci. Celo proslo prvenstvo on nije uspeo da podigne formu, a stalno je dobijao sansu. I Kangu treba da prodaju da ga se rese, jer on samo usporava igru i unazadjuje je, beskoristan je. Takodje da se ja pitam ne bi igrao ni Le Talek, nego Racic. Medjutim uvek se plase da ce mladi mozda pogresiti, nece se snaci i tome slicno.
Joco
Bez obzira na sve morali bi dati šansu svojim mladičima i u Evropi i u domaćem prvenstvu,čak i po ceni da nebude rezultata ali napraviti tim za narednih nekoliko godina. Nažalost to je moja puka želja već deceniju jednu.Oni nagomilaju igrače koje opšte nekoriste i onda svake godine jovonanovo.
Marko
Ma kakva glupost. Igrace Milic ili Srnic...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.