Почетна / Фудбал / Звезда

Катаи: Приоритет одбрана титуле, нисам 100% спреман

Нови члан Црвене звезде Александар Катаи рекао је да му је част што је дошао у клуб и поручио да се нада одбрани титуле.
ФОТО: ФК Црвена звезда

Катаи ће наредних годину дана провести на позајмици, а црвено - бели ће на крају сезоне моћи да откупе уговор од Олимпијакоса.

- Част је и задовољство доћи у Црвену звезду и играти на Маракани пред толико људи. Желим да одбранимо титулу, надам се да ћемо успети у томе. Велики изазов је доћи у највећи клуб у држави - рекао је Катаи на конференцији за медије на стадиону Маракана.

Он је додао да жали што раније није дошао Звезду и да клуб из Љутице Богдана није био последња опција током прелазног рока.

- Једва чекам вечити дерби. Нисам још физички спреман, надам се да ћу се ускоро вратити у форму. Нисам пратио дешавања у српској лиги, али доста ми је помогао некадашњи нападач Звезде Огњен Мудрински. Он ми је рекао све о клубу и први честитао на доласку - рекао је Катаи, који ће носити дрес са бројем 27.

Челник црвено-белих Блажо Раосављевић рекао је да клуб много очекују од бившег фудбалера Војводине.

- Очекујем да ће оправдати поверење, надамо се наставку сарадње, јер до 30. маја морамо да се изјаснимо о откупу уговора. Преговори су трајали дуго, али нису били тешки - рекао је Раосављевић.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zoki
Došao čovek u bermudama SRAMOTA!!Što se tiče imidza tu je turbo samo da vidimo kakav je na terenu.
Branko
U koji klub dolazi, dobro da nije dosao u gacama.
Of Shour
Mislim da bi bilo lepo da fudbaleri mada i sportisti uopsteno imaju neki kodeks oblacenja i izgleda. Gledam ovako ove fudbalere po promocijama i uopsteno kosarkase...i svi su cupavi,bradati,istetovirani ili su zalizani sa 5 kg gela i izdepilirani mirisljavi i ostalo. Nemam nista protiv depiliranja odredjenih delova tela,cak i ja podlezem tome,al samo odredjenim. Mislim da bi mnogo lepse bilo kad bi izgledali malo kao teniseri,sve su to gospoda u nekom smislu. Ruzno je sto se ovi klinci ugledaju na to pa i oni se tetoviraju i sve to. Uzmite sad uporedite ovog Kataia sa Savicevicem,Jovicem.. Lepo osisani,za sad nemaju bradu al nema tetovaza. Pravi primer je Savo Pavicevic uvek je covek sredjen osisan,obrijan,ako ima neku tetovazu nije vidljiva. Lepo bi bilo uvesti neke mere,nesto sto se mora postovati. Bilo je tako za vreme Zemana al opet ovi nisu to nastavili. Svesni smo da je tesko to u Srbiji primetiti i da nam disciplina nije na visokom nivou.
Gvozden iz Predisa
Pa svi ti igraci koji dolaze u Zvezdu su nepsremni.
Volem Vosu
Video sam ga skoro u Ns kako igra mali fudbal,ni upola od onog igraca sto je nekada bio. Jos kad je zadigao majicu da obrise znoj,a pivski stomak iskocio,strasno. :D
Nikola
Dosao je on sada u najveci Srpski klub.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.