Почетна / Фудбал / Звезда

Милуновић: Направиће Звезда добар резултат! Иванић: И задовољан сам и нисам

Српски фудбалер из БАТЕ Борисова Немања Милуновић рекао је да верује да ће Црвена звезда направити добар резултат у Лиги Европа.
ФОТО: В. Марковић

- Морам да поздравим навијаче Звезде, амбијент је био сјајан. Биће их још више против Арсенала и Келна и верујем да ће Звезда направити добар резултат - рекао је Милуновић новинарима у Београду.

БАТЕ Борисов и Црвена звезда су у четвртак увече на стадиону "Рајко Митић" играли нерешено 1:1 на почетку групне фазе Лиге Европа.

Милуновић је навео да су његови саиграчи и он пратили Звездине игре са почетка сезоне.

- Пратили смо утакмице против Спарте, Краснодара и Партизана. Добро смо се спремили, играли тактички и чекали шансу. Била је добра утакмица - казао је Милуновић.

Он је рекао да су обе екипе имале своје шансе и да је нерешен резултат можда и најправичнији.

- Нерешено је можда и реалан резултат. Имали смо пречке и још једну шансу, они велику преко Славољуба Срнића.

Његов саиграч из белоруског клуба, црногорски репрезентативац Мирко Иванић, рекао је да се Звезда "питала на терену".

- Звезда се више питала на терену, имала је контролу, али смо ми имали боље шансе, две пречке и два добра ударца. И задовољан сам и нисам - рекао је Иванић.

Он је навео да прати српски фудбал и оценио је да Звезда игра добро.

- Није изненађење ово што ради Звезда на почетку сезоне - казао је Мирко Иванић.

БАТЕ ће у следећем колу дочекати Арсенал, док ће Звезда гостовати Келну. 

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
kad ste već MIĆU oterali zovite MILUNOVIĆA jer je za klasu bolji od mitrovića,maksimovića i vukovića zajedno što je uostalom pokazao prošle godine na prijateljskim mečevima a i PLANIĆ I ROSIĆ su juče BRILJIRALI ..tako da ovu trojka chalfova pod mus mora muslin umesto gore pomenutih da pozove za A tim
Zoran CZZG
Necu kupiti!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.