Почетна / Фудбал / Звезда

Боаћи: Што више дајем голове, то их више желим, гладан сам успеха

Црвена звезда је на свом терену победила Рад са 6:1 у 17. колу Супер лиге Србије, а четири поготка од тих шест постигао је Ричмонд Боаћи
ФОТО: Н. Неговановић

Фудбалер Црвене звезде Ричмонд Боаћи рекао је да је жељан успеха и да жели да постиже што више голова, али и да се не оптерећује статистиком.

Црвена звезда је на свом терену победила Рад са 6:1 у 17. колу Супер лиге Србије, а четири поготка од тих шест постигао је управо Боаћи.

- Захваљујем се Богу што нам је дао снаге да остваримо овакву победу и освојимо нова три бода, то је најважније за мене у овом тренутку. Фантастичан је осећај постићи четири поготка на једној утакмици и све их посвећујем Богу. Желео сам да дам бар још један. Што више дајем голове, то их више желим, гладан сам успеха - рекао је Боаћи за клупски сајт.

Истакао је да се не такмичи са саиграчима ко ће постићи више голова и да у свлачионици влада јединство.

- Пешић ми је одлично асистирао код гола, он је сјајан играч и много ми је драго што је он постигао два гола. Не такмичимо се ко ће постићи више голова, не оптерећујемо се бројкама. Након сваког меча захвалим својим саиграчима, сви смо заједно заслужни за сваку победу. Код нас у свлачионици владају јединство и љубав, то ствара тим. У екипи у којој нема љубави никада не можете да нађете фантастичног играча.

Црвена звезда је прва на табели Супер лиге Србије са 46. бодова, седам више од другопласираног Партизана, који има утакмицу мање.

Наредну утакмицу екипа Црвене звезде играће на гостовању против БАТЕ Борисова у петом колу Групе Х Лига Европе.

Боаћи је рекао да не мисли да ће та утакмица бити одлучујућа, већ је сваки меч пођеднако важан.

- Наш тренер је прави борац и победник. Он верује у нас у сваком тренутку и учи нас да свакој утакмици приступамо на исти начин. Зато не мислим да нас очекује одлучујућа утакмица у Белорусији, за нашу екипу сваки сусрет је подједнако важан. Данас смо остварили фантастичну победу и планирамо да на исти начин играмо и меч у Лиги Европе. Морамо да будемо фокусирани и одлучни, да дамо све од себе и да слушамо шта тренер тражи од нас. Онда нам је успех загарантован.

Екипа Црвене звезде је у Лиги Европе на другом месту Групе Х са пет бодова, док је БАТЕ трећи са четири.  

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Вук самотњак
Како је јадно бити навијач Партизана!
gičin ja
PAMTIŠ LI KAD SU PARTIZANU DALI POSLEDNJI GOL (regularan a ne iz gol auta)
ljubo
ako bi presao i bh ligu ne bi dao ni 10 golova sve da igra u zrinjskom ili sirokim
Геџа Шумадинац
Рођаче, мора да си много г... кад не видиш. Купио ти је др Звездан 25 голова за ову сезону, како би те на лето лепо утопио. Као што примећујеш, све голове дајеш са петерца, из купљених пенала и наравно на ливадама, јер за Јевропу нема он пара. Уколико мислиш да си у 25-ој научио фудбал, онда...врати се на прву реченицу рођаче.
Gogi
Da mu nije Terzic kupio i onih 20 i neki gol prosle godine i to za polusezonu haha...
Laza
Uroš Đurđević je inače sve golove dao van 16 metara? Pola svojih dao sa penala, a pola iz peterca... Špic igrač.
Прикажи још одговора
Pedja
Daj BATE-u 2 gola i bice dovoljno, ne mora 4.
Radmilo Bošković
Boaći je specijalista za Rad, Radnik, Bačku, Borac i Florijanu sa Malte. Golove uglavnom postiže iz penala ili sa gol linije! Kad je trebalo, u ligi Evrope, nije ga nigde bilo protiv Arsenala u dve utakmice, Bate Borisova, kao ni u kvalifikacijama, na dve utakmice, protiv Krasnodara, ili u prvenstvu protiv Partizana. Neka se Boaći pokaže protiv jačih timova! Videćemo ga sada u Borisovu, kao i protiv Kelna u Beogradu! Ako na ovim dvema utakmicama postigne golove, može se pričati o Boaćiju kao dobrom golgeteru, ali ako ga ovde ne bude nigde, znači da je Boaći samo za domaću upotrebu i to protiv klubova, iz donjeg dela tabele.
Gogi
17 golova u polusezoni,preko 30 od pocetka godine smesan si bre...
Idi begaj
Pogledaj kakav je tim ta Sparta, pogledaj tabelu Češke, a Krasnodar ste prošli zahvaljujući sudijama, a ne Boaćiju koji se nije baš proslavio protiv njih koliko znam. Nije ni protiv Partizana briljirao, ali polako ide zanimljiv mjesec dana vidjećemo u ovom finišu ko će šta da uradi.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.