Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда дала Караџићу "џентлменски" рок од 30 дана да поднесе оставку (ВИДЕО)

"Не бих желео да јавност закључи да нападом на Караџића желимо да сакријемо наше проблеме. Ми смо свесни ситуације у којој је клуб, разумемо да се догађају судијске грешке, али оно што је било у Крушевцу је недопустиво"

Фудбалски клуб Црвена звезда затражио је од председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) Томислава Караџића да поднесе оставку и дала му рок од 30 дана да то учини и да распише изборе у Савезу.

Разматрали смо актуелна питања везана за рад клуба и донели одлуку да упутимо захтев ФСС-у да председник Томислав Караџић поднесе оставку и распише изборе на свим нивоима – рекао је председник Скупштине фудбалског куба Црвена звезда Светозар Мијаиловић после седнице Управног одбора.

Вршилац дужности генералног секретара Црвене звезде Звездан Терзић рекао је да ће клуб направити добру стратегију и да „неће стати као прошле године”.

У марту, на Скупштини Савеза, дали смо рок Томиславу Караџићу да нешто промени или да поднесе оставку. Ништа се није променило и због тога тражимо оставку. Послаћемо му допис о томе и џентлменски ћемо му дати рок од 30 дана – рекао је Терзић и додао да Звезда очекује подршку „фудбалске Србије”.

Терзић је додао да ће после разговора са колегама у Звезди проценити да ли ће поднети оставку на место председника Заједнице Супер лиге Србије, што је од њега тражио Караџић.

Звезда је у суботу у Крушевцу с 0:0 завршила сусрет с Напретком, у Петом колу Супер лиге, а из београдског клуба сматрају да их је судија оштетио.

Не бих желео да јавност закључи да нападом на Караџића желимо да сакријемо наше проблеме. Ми смо свесни ситуације у којој је клуб, разумемо да се догађају судијске грешке, али оно што је било у Крушевцу је недопустиво – рекао је Терзић.

Свесни смо и да у Крушевцу нисмо одиграли бог зна како, али то ће анализирати стручни штаб. Клуб је у завршној фази стратегије која се заснива на финансијској стабилизацији, подмлађивању тима и освајању титуле. Освајање титуле наводим као последњу тачку, јер она није примарна у овој ситуацији. Борићемо се и за то, само да нас не краду – додао је Терзић.

Потпредседник Звезде Славиша Кокеза рекао је да клуб има кандидата за председника ФСС и да ће открити о коме се ради када буду расписани избори.

Члан УО Звезде Слободан Бабић рекао је да стање у српском фудбалу захтева озбиљне промене и да је потребно учинити да фудбал крене напред.

Коментари76
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

koza nostra
Terzic, Dzajic, Covic, Vesic, Kokeza, Toncev... kad sakupiste celo podzemlje, opis vase organizacije kao sportsko drustvo odavno sluzi samo kao kamuflaza, vi ste se transformisali u neko drugo udruzenje, gde pare nestaju kao u crnoj rupi i gde se sve postize samo pretnjama i nasiljem!
Djura 50 miliona evreta, Ruzic manje vise 250 milona evreta(Galenika), ove sitnije lopine je trulo i da nabrajam. A ta ista Galenika pravi lekove za celu srbiju JUGOSLOVENSKE patrijote.
gago
Заборавили су тражити и да се Партизанова победа против Чуке поништи ха,ха,ха ...
Апокалипса
Како фудбал да крене напред кад у Звезди седе људи са Интерполових потерница!
sumider moder
I sta sad centralni komitet doneo odluku i gotovo.Mrzim tog karadzica doneo vam je titulu prosle godine, ali cini mi se da vi necete odlucivati o tome jest da bi terza da zajase celu Srbiju dok je jos ova vlast ali tesko ce to ici.
Pa u pravu si nadglasace te nas !!!! ahhahahahhahahahahhahah
Žile
Da li je moguće da taj Terzić ubedi Zvezdu(mislim Kokezu) da ne diraju Bogija i Toleta a da će on sa njima da donese Zvezdi dugo čekanu titulu. Tog Santrača je Terzić sačuvao na listi na nepošten način a skinuo bolje sudije i ljude od Santrača sam si radio sada ipaštaj Bog ti vraća za sva nedela što si uradio zato vrati se na Karaburmu beži iz naše Zvezde i povedi tvog mentora Kokezu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.