Почетна / Фудбал / Звезда

Бранислав Ивановић: Звезда изгледа добро, као озбиљна екипа, мали Радоња игра на моменте...

Звезда ће 13. и 21. фебруара играти против ЦСКА Москве у 1/16 финала Лиге Европе
ФОТО: fss.rs

Капитен репрезентације Србије Бранислав Ивановић рекао је да Црвена звезда изгледа као озбиљна екипа и да има шансе у Лиги Европа против ЦСКА Москве, иако ће јој бити веома тешко.

- Звезда изгледа добро, као озбиљна екипа. Има шансе, показала је да тврдом игром може да стигне до резултата. Звезди ће бити веома тешко против ЦСКА, али има своје шансе -  рекао је Ивановић српским извештачима са припрема Црвене звезде у Турској.

Звезда ће 13. и 21. фебруара играти против ЦСКА Москве у шеснаестини финала Лиге Европе.

Црвено-бели су генералну пробу имали у четвртак против Зенита из Санкт Петербурга, чији је Ивановић члан, али је ту утакмицу пропустио због повреде.

Зенит је у том сусрету у Анталији победио са 1:0, а Ивановић је навео да је најважније да су обе екипе играле на високом нивоу, са великим интензитетом који је потребан у припреми за оно што следи.

Звездиног противника у Лиги Европа, кога добро познаје из руског првенства, види као „веома озбиљну екипу”.

- ЦСКА игра са три штопера назад, што је другачије у односу на нас. Познајем добро ту екипу, није била убојита, али је довела нападача. Звезда може да игра против ЦСКА, на контранападе. Мора да буде агресивнија него против нас, нарочито у последњој трећини терена. Мора да се покаже више хтења и жеље - навео је Ивановић.

Он је оценио да је ЦСКА опаснија екипа у гостима него на свом терену.

Говорећи о екипи Црвене звезде, Бранислав Ивановић је рекао да прати српски клуб и да му се допада пре свега тимска игра.

- Највише ми упада у очи добра организација и чврста одбрана. Момци играју добро, тимски. Стварно ми се свиђа како игра Ненад Крстичић. Мали Радоња (Немања Радоњић) игра на моменте, мислим да може још много, много, много више. Треба да се открије цео његов потенцијал.

Незаобилазна тема у разговору с њим је предстојеће Светско првенство у ком ће репрезентација Србије играти у групи са Бразилом, Костариком и Швајцарском.

- Морамо да будемо спремни на све. Треба бити јак. Имамо потенцијал, идемо тамо да покажемо да знамо да играмо фудбал. Имамо велико оптерећење на леђима које морамо да истрпимо и изнесемо све то. Група је веома озбиљна, са Бразилом који је испред свих. Костарика, Швајцарска и ми имамо пођеднаке шансе и много зависи од прве утакмице која је одскочна даска - рекао је Ивановић.

Фудбалски савез Србије је после квалификација заменио селектора, па ће екипу на Мундијалу у Русији уместо Славољуба Муслина водити Младен Крстајић.

- Имаћемо довољно времена да се уиграмо, да видимо шта нови селектор захтева и урадимо све да то функционише на најбољи начин. Нормално је да се у фудбалу мењају тренери, морамо да гледамо напред. Муслин има велике, можда и највеће заслуге, али у овом тренутку морамо да урадимо све најбоље могуће да оправдамо очекивања у Русији - казао је капитен репрезентације.

Ивановић је навео да ће се сви људи из Србије који буду ишли на Светско првенство осећати лепо у Русији и да ће бити „као да се игра код нас” јер су то два слична народа и биће „уживање за све”.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sima sever
Radonbja je mlad, tek 20. godina. Zamisli u 23. kakav ce da bude.
Mlacko
Ima 22 godine, a ne 20 :)
po kojoj matematici ima 20
Radonja za par dana puni 22
Zuk
Na svadbu se ne ide bez argumenta.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.