Почетна / Фудбал / Звезда

Милојевић: Радује ме што су играчи показали озбиљност; Јагодић: Заслужили бар гол

Лидер Супер лиге Црвена звезда је у Београду савладала Јавор 3:0 головима Аџића и Пешића (2)
ФОТО: Н. Неговановић

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић могао је да буде задовољан после победе од 3:0 над Јавором:

- Задовољан сам. Јавор се представио као добар тим. Ово су први мечеви после припрема, не треба их посебно анализирати, јер нисмо у ритму, долазе после паузе. Радује ме што су играчи показали озбиљност. Наравно, има ствари које ћемо пробати поправити у наставку сезоне.

Стратег Јавора Владо Јагодић, наравно, није с превише осмеха коментарисао дуел:

- Не могу да будем задовољан поразом од 0:3, али када узмем у обзир да је ово отварање полусезоне и то да смо играли против Звезде у гостима, жалим што бар гол нисмо дали, јер смо заслужили. Примили смо брзо гол на отварању, пенал је само ставио тачку. Добро ћемо анализирати ствари за наредне утакмице.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ajde
Ben prava katastrofa,a ovaj ga drži jer ga je on doveo,užas blagi,ovakvom Javoru ne može da da gol iz pet dobrih šansi, samo je dao Partizanu dva gola i to je sve čitave sezone...
Radmilo Bošković
Milojeviću, očigledno da nismo gledali istu utakmicu! Zvezda je igrala sa pola gasa, ali nije oduševila. Čista konfekcija! Brine me to što u igri Zvezde ponovo nema brze i snažne igre. Nema tempa! Prazne tribine najbolje pokazuju kakav je odnos navijača prema ovakvoj igri! Ben se pokazao u pravom svetlu, odnosno počeo je da dokazuje zašto je bio rezerva u Olimpijakosu, na tribinama! Imao je tri stopostotne šanse, međutim – ništa, pravo razočarenje od „velikog“ pojačanja! On će igrati u Moskvi a onakav lagan i nizak a uz to i šeprtlja neće ništa učiniti protiv visokih i snažnih Rusa! Samo će zauzeti mesto Adžiću, koji je za njega gromada od fudbalera! Još jedan, u nizu, promašaja sa strancima u Zvezdi! Novi Ronaldinjo, Ruiz, Mouče!
Nikola
Zbog čega je toliko strašno priznati da smo bili loši danas? Za takav zaključak uopšte se ne morati biti stručnjak, niti preuzimati tim, klub ili nekakve druge gluposti koje pominješ! Igra je bila spora, jalova, bez prodora, šansi, centaršuteva, udaraca iz daljine... Ništa od toga... Prvi gol je postignut bez šanse, na individualni kvalitet Adžića, drugi iz penala, bez šanse... Samo je treći gol iz akcije i stvorene prilike. Osim te šanse i gola, još je bila šansa Rodića i šansa Bena. Tri šanse za 90min protiv jednog od najlošijih timova u ligi. Skromno, da skromnije ne može!!! I na kraju, ne znači da su oni koji kritikuju i nisu zadovoljni manje navijači Zvezde. Samo na vreme ukazuju na loše stvari. Razočaravajuće je recimo da jedan Milijaš, više nije nikakav faktor na terenu! Mogao sam ja da uđem... igrač manje svakako. Niti trči, niti ima pas u dubinu, a korner verovatno ni sam ne pamti kada je prebacio prvu stativu...
алекса
Судећи по твојим коментарима, ти би требало да закуцаш на врата код Терзића и да кажеш "ја преузимам клуб, ви немате појма" И да будеш човек-клуб. Да будеш председник, директор, скаут и тренер. Просто се чудим како је ова земља у чабру поред свих вас "стручњака за све".
Прикажи још одговора
Goran
Milojeviću, iz ovog meča su jedino vredna 3 boda. Sve ostalo je loše, vrlo loše. Počev od spore i bezidejne igre, preko vrlo malo stvorenih šansi (Rodić i Ben), do povreda Luke Adžića. Iskreno, nije imalo šta da se vidi, tako da sve manji broj gledalaca na prvenstvenim utakmicama uopšte ne čudi. Nadam se da će u sredu biti mnogo, mnogo bolje. U stvari MORA bolje...
Crni
Ovo danas je bilo katastrofa... bezidejna i spora igra, srljanje, bez šansi apsolutna nula!!!
RRR
Cim neko bude imao informaciju o Adzicu neka objavi. Unapred hvala.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.